ALBANKA PRIZNALA KRIVICU, ALI JE DODALA I OVO! Prve reči Klevise Imeri koja je BMW-om ubila brata i sestru!

Autor:

Svet

10.09.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Albanki Klevisi Imeri (29) privuklo je pažnju kako hrvatske, tako i javnosti u regionu. Porodica Đerek sada traži pravdu za svoje stradale.

ALBANKA PRIZNALA KRIVICU, ALI JE DODALA I OVO! Prve reči Klevise Imeri koja je BMW-om ubila brata i sestru!

Foto: Društvene mreže

U Dubrovniku je započelo suđenje Albanki Klevisi Imeri (29), koja se tereti da je u aprilu ove godine usmrtila Stjepana (21) i Katarinu (19) nakon što se BMW-om frontalno zabila u njih.

Na prvom ročištu, Albanka je izjavila da se oseća krivom, ali ne na način kako to navodi optužnica te da će odgovarati na sva pitanja na kraju dokaznog postupka.

- Osećam se krivom, ali ne na način kako je to navedeno i kako me tereti optužnica. Odgovaraću na sva pitanja, ali na kraju dokaznog postupka - rekla je Albanka na prvom ročištu, piše Dubrovački dnevnik.

Foto: Printscreen

Osumnjičena Albanka, Klevisa Imeri

 

Tragedija se dogodila u aprilu ove godine, kada je Albanka Klevisa Imeri (29) vozila svoj terenac na putu D-8 kod mesta Slano.

U suprotnom smeru, sestra Katarina (19) i njen brat Stjepan (21) Đerek vozili su se ka svojoj kući u mestu Gradac.

Stjepan je otišao po svoju mlađu sestru, koja je bila maturantkinja u dubrovačkoj srednjoj školi, kao i mnogo puta do tada, ali se onda dogodila stravična nesreća u kojoj su oboje poginuli.

Foto: Printscreen/Facebook

Tragično nastradali sestra i brat, Katarina i Stjepan Đerek

 

Advokat okrivljene Albanke u ovom postupku je Dragan Pištalo, dok je Zvonimir Bodrožić branilac porodice Đerek.

Očekuje se da će tokom suđenja biti izneti različiti argumenti i dokazi koji će pomoći u rasvetljavanju okolnosti ovog tragičnog događaja.

Suđenje Albanki Klevisi Imeri (29) privuklo je pažnju kako hrvatske, tako i javnosti u regionu. Porodica Đerek sada traži pravdu za svoje stradale.

Foto: Facebook

Albanka Klevisa Imeri pozira ispred svoje limuzine

 

Nakon što su u teškoj saobraćajnoj nesreći u aprilu poginuli brat i sestra Stjepan i Katarina Đerek iz Gradca u Hrvatskoj, a vozačica koja je nesreću skrivila puštena da se brani sa slobode, govorila je majka poginulih, Dragana Đerek.

Koliko se isplačemo, koliko vredi moja suza za njih dvoje, naspram nekoga na sudu, to je kao rutinski. A nije rutinski, ja sam i majka, ja sam ih rodila, ja sam ih odgojila. Živeli smo zajedno iz dana u dan, iz meseca u godinu. Imali smo planove, imali smo snove, imali smo sve. Trebali su samo da dođu kući - rekla je majka poginulih za "Provjereno".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading