DRAGANI POGINULI SIN (21) I ĆERKA (19): Bahata Albanka DIVLJALA BMW-om! "Imali smo planove, trebalo je samo da dođu kući"

Autor:

Svet

05.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne reči majke slamaju srca

DRAGANI POGINULI SIN (21) I ĆERKA (19): Bahata Albanka DIVLJALA BMW-om! "Imali smo planove, trebalo je samo da dođu kući"

Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen

Nakon što su u aprilu u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuli brat i sestra Stjepan i Katarina Đerek iz Gradca, a devojka koji je skrivila nesreću puštena da se brani sa slobode, govorila je majka poginulih Dragana Đerek.

- Koliko plačemo, koliko vredi moja suza za njih dvoje, naspram nekog na sudu, to je kao rutina. I nije rutina, i ja sam majka, rodila sam ih, odgajila. Živeli smo zajedno iz dana u dan, iz meseca u godinu. Imali smo planove, imali smo snove, imali smo sve. Trebalo je samo da dođu kući - rekla je majka preminulog za Provjereno.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Katarina i Stjepan Đerek

Podsetimo, vest o pogibiji mladog brata i sestre šokirala je ceo region, bacila pečat na njihovu porodicu, prijatelje i poznanike, ali i one koji ih nisu poznavali. Retko ko je ostao ravnodušan na tragičnu sudbinu dvoje mladih. Stjepan je imao 21, a Katarina 19 godina.

Tešku saobraćajnu nesreću na području Ratca između Dubrovnika i Slanog, u kojoj su poginuli brat i sestra, izazvala je albanska državljanka Kleviša Imeri (29). Ona je upravljala terencem BMW i sa lakšim povredama prevezena je u Opštu bolnicu Dubrovnik. Prema nezvaničnim informacijama, vozila je skoro 170 km/h.

- Saobraćajna nezgoda se dogodila kada je vozač putničkog vozila slovačkih registarskih oznaka počeo nepropisno da pretiče vozilo ispred sebe, što je dovelo do čelnog sudara sa putničkim vozilom makarskih registarskih oznaka, koje je vozilom iz suprotnog smera. od strane 21-godišnjeg hrvatskog državljanina - saopšteno je tada iz policije.

Republika

Foto: Printscreen

Kleviša Imeri

Sud je prvobitno odredio istražni pritvor devojci koja je skrivila nesreću, ali je ona posle samo tri meseca pritvora puštena uz kauciju od 70.000 evra. Zbog toga je u julu održan protest na Jadranskoj magistrali kod Čeveljuše.

Podsetimo, Katarina je bila maturantkinja Medicinske škole u ​​Dubrovniku, a Stjepan je radio u Hrvatskom autoklubu u Pločama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading