"TO SAM JE JUTRO POSLEDNJI PUT ODVEZAO NA POSAO U ŠKOLU"! Muž ubijene profesorke iz Sanskog Mosta neutešan: "Poznavao sam domara..."

Autor:

Svet

22.08.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao neprijatelja u nama, ali svi prema takvima imamo jednaki odnos - rekao je suprug ubijene profesorke.

"TO SAM JE JUTRO POSLEDNJI PUT ODVEZAO NA POSAO U ŠKOLU"! Muž ubijene profesorke iz Sanskog Mosta neutešan: "Poznavao sam domara..."

Foto: Tanjug/AP Photo/Edvin Zulic

Ženu sam odveo 20 minuta pre na posao, ne mogu da verujem da je to bio poslednji put da sam je video, govori dan nakon velike tragedije suprug ubijene profesorke Gordane Midžan.

Podsetimo, domar Mehmed Vukalić došao je u sredu ujutro u školu s oružjem i, osim profesorice Midžan, ubio i direktora Gimnazije Sanski Most Nijaza Halilovića te sekretaricu Nisvetu Kljunić. Nezapamćena je to tragedija u Sanskom Mostu.

- Ne znam što je tačno bilo, sve još traje, nemam nikakav izveštaj. Nikako se ne osećam, užasno se osećam. Poznavao sam domara, i ja sam radio u toj ustanovi. Penzionisan sam se pre godinu dana. Nije to bio nikakav čovek. Nije bio na disciplinskom, to su samo priče, nikakav se disciplinski nije vodio protiv njega. Reč je o jednom od većih neradnika. Nije imao šefa, radio je što je hteo. Nije imao neprijatelja u nama, ali svi prema takvima imamo jednaki odnos - rekao je suprug ubijene profesorke.

Dodaje kako niko uopšte nije mogao ni zamisliti da je domar u stanju da napravi tako nešto.

- Znam da je reč o automatskom oružju, ali ne znam detalje. U školi su bili moja žena, sekretarica i direktor škole, održao se sastanak i onda je bio razlaz. Nastradale su tri osobe koje su bile u tom trenutku u školi. Velika tragedija - zaključio je suprug, prenosi portal 24 sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading