POMAHNITALI DOMAR ISPALIO VIŠE OD 10 METAKA: Misterija oko ubistva SEKRETARICE I PROFESORKE, jedna stvar se ispituje!

Autor:

Svet

22.08.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač je ranije imao zdravstvenih problema, ali to zvanično nije potvrđeno

POMAHNITALI DOMAR ISPALIO VIŠE OD 10 METAKA: Misterija oko ubistva SEKRETARICE I PROFESORKE, jedna stvar se ispituje!

Foto: Dnevni Avaz, Facebook

Užasan zločin u kojem je domar Mehmed Vukalić ubio troje kolega u Opštoj gimnaziji Sanski Most, a onda pokušao da izvrši samoubistvo, šokirao je Bosnu i Hercegovinu, ali i ceo region! O brutalnom zločinu juče su izvestili i brojni svetski mediji.

Vukalić, koji je bio zaposlen kao domar u ovoj obrazovnoj ustanovi, upao je na sastanak u školi i počeo da puca iz automatske puške. Ubio je tri osobe, nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo.

Raniji sukob

U sumanutom pohodu Vukalić je brutalno ubio direktora škole Nijaza Halilovića, sekretaricu Nisvetu Kljunić i profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan.

U trenutku pucnjave u školi su bili i učenici, ali, na svu sreću, niko nije povređen. Vukalić je ciljano tražio direktora, s kojim je, kako se tvrdi, ranije imao sukobe.

Navodno, motiv ovog zločina su nerešeni odnosi u školi. Tačnije, Vukalić je ranije bio suspendovan i protiv njega je bio pokrenut disciplinski postupak.

Istraga će pokazati šta se tačno desilo i kako je uopšte uneo automatsku pušku kalašnjikov u školu.

Navodno, napadač je ranije imao zdravstvenih problema, ali to zvanično nije potvrđeno. Iz UKC-a Banja Luka, gde je smešten, rečeno je da je u stabilnom stanju i da se radi o prostrelnoj rani.

Ubicu u UKC Banja Luka čuva policija i on će, kada se steknu uslovi, biti ispitan.

Avaz saznaje da se još uvek utvrđuje šta je bio tačan motiv ovog ubistva, jer je Vukalić, koji je navodno bio nezadovoljan na poslu, itekako situiran a ranije je bio i na bolovanju. Vlasnik je butika u Sanskom Mostu i ranije nije prijavljivan za bilo kakvo nasilje niti pretnje.

Prema informacijama "Avaza", a što je pokazala istraga, Vukalić je iz automatske puške  ispalio više od deset metaka. Samo u kancelariji direktora škole Halilovića pronađeno je najmanje šest čaura. 

Šest čaura

Profesorku engleskog jezika Midžan i sekretaricu Kljunić ubio je na drugoj strani škole. Ciljano je tražio Halilovića, utvrđuje se da li je ciljano ubio i Midžan i Kljunić jer ih je ubio na drugoj strani.

O svemu bi danas više informacija trebalo da da Tužilaštvo USK.

Utvrđuje se odakle Vukaliću kalašnjikov i kako ga je uneo u školu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading