NAKON POKUŠAJA SAMOUBISTVA DOMAR USPEŠNO OPERISAN: Usmrtio troje kolega u školi, a onda pokušao da sebi oduzme život - Evo u kakvom je stanju!

Autor:

Svet

21.08.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prijema bio svestan i nakon dijagnostičke procedure usedio je operativni zahvat

NAKON POKUŠAJA SAMOUBISTVA DOMAR USPEŠNO OPERISAN: Usmrtio troje kolega u školi, a onda pokušao da sebi oduzme život - Evo u kakvom je stanju!

Foto: Dnevni Avaz, Facebook

Mehmed Vukalić

Domar Gimnazije u Sanskom Mostu Mehmed Vukalić uspešno je operisan na UKC RS u Banjoj Luci.

On je jutros iz automatskog oružja usmrtio direktora te škole Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan i sekretaricu Nisvetu Kljunić.

- Pacijent inicijala M.V. (1963) dovezen je kolima Službe Hitne pomoći Opšte Bolnice Sanski Most u Urgentni centar UKC RS u 12.05h sa prostrenim ranama grudnog koša. Pacijent je prilikom prijema bio svestan i nakon dijagnostičke procedure usledio je operativni zahvat - saopšteno je iz UKC-a RS.

Prema rečima prof. dr. Vlade Đajića, generalnog direktora UKC RS, nakon operativnog zahvata pacijent je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje UKC RS gde ostaje na daljem lečenju.

Sve dalje prognoze u vezi njegovog zdravstvenog stanja su krajnje preuranjene - navode iz UKC-a.

Inače, Mehmed Vukalić je nakon trostrukog ubistva pokušao da izvrši samoubistvo, prenosi Avaz.

Podsetimo, počinilac ovog zločina, Mehemed Vukalić, je upao jutros naoružan automatskom puškom u tu vaspitno obrazovnu ustanovu, i ubio školskog direktora Nijaza Halilovića, profesorku engleskog Gordanu Midžan i sekretaricu Nisvetu Kljunić.

Vukalić je, nakon toga, pucao sebi u prsa, posle čega je hitno prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gde je primljen u svesnom stanju.

U medijima su objavljene i fotografije Vukalića, za kojeg kažu da je bio miran i povučen čovek, te da je učestvovao u proteklom ratu. Oni koji su ga bolje poznavali tvrde da je bio psihički labilna osoba, prenele su banjalučke Nezavisne novine.

On se, navodi se, u nekoliko navrata žalio lokalnim novinarima kako je navodno izložen mobingu na radnom mestu. Ovaj događaj je duboko potresao javnost Sanskog Mosta, jer su svi ubijeni bili ugledni građani i omiljeni profesori.

Načelnik opštine Sanski Most, Faris Hasanbegović, kaže da je ovo događaj kakav se ne pamti u novijoj istoriji ovog grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading