EVO U KAKVOM JE STANJU TROSTRUKI UBICA IZ SANSKOG MOSTA: Objavljene najnovije informacije!

Autor:

Svet

22.08.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vukalića na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske čuvaju pripadnici MUP-a RS

EVO U KAKVOM JE STANJU TROSTRUKI UBICA IZ SANSKOG MOSTA: Objavljene najnovije informacije!

Foto: Shutterstock, Facebook, Printscreen

Mehmed Vukalić

Trostruki ubica iz Sanskog Mosta Mehmed Vukalić koji je hospitalizovan u UKC RS jer je pokušao da izvrši samoubistvo je svestan i budan.

Marko Kantar, načelnik Službe za torokalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, rekao je novinarima da su juče sa prostrelnom ranom grudnog koša, te povredama pluća primili pacijenta.

- Hitno smo ušli u salu i operisali ga. Pacijent je stabilno i očekujem da bude sve dobro. Metak je ušao na prednju stranu grudnog koša, a izašao je na leđa i bio je jako blizu srca. Trenutno je stabilnog stanja i van životne opasnosti, ali to ne znači da se to ne može promeniti - naveo je Kantar.

Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS, kazao je da je ova ustanova sposobna za izvršavanje najzahtevnijih operacija.

Podsećamo, domar Mehmed Vukalić, upao je na sastanak u školi i počeo da puca iz automatske puške i ubio tri osobe. Usmrtio je direktora Gimnazije Nijaza Halilovića, profesorku engleskog Gordanu Midžan i sekretaricu Nisvetu Kljunić. Vukalić je nakon toga pucao u sebe, te je zbog povreda hospitalizovan na UKC RS u Banjoj Luci.

Trostrukog ubicu iz Sanskog Mosta na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske čuvaju pripadnici MUP-a RS.

Potvrdio je to izvor "Nezavisnih novina", koji pojašnjava da je to uobičajena procedura, i da su iz MUP-a Unsko-sanskog kantona tražili nadzor nad Vukalićem od kolega iz Srpske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading