IZVRŠEN PRETRES VOZILA I KUĆE MONSTRUMA IZ SANSKOG MOSTA: Evo šta je naređeno!

Autor:

Svet

22.08.2024

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo Unsko-sanskog kantona je zakazalo konferenciju za medije na kojoj će biti poznato više detalja

IZVRŠEN PRETRES VOZILA I KUĆE MONSTRUMA IZ SANSKOG MOSTA: Evo šta je naređeno!

Foto: Tanjug/AP Photo/Edvin Zulic, Facebook

Trostruko ubistvo u Sanskom Mostu potreslo je celu Bosnu i Hercegovinu. O stravičnom zločinu, u neverici, pisali su čak i svetski mediji. 

Nakon što je završen uviđaj u Opštoj gimnaziji u Sanskom Mostu, mestu gde se dogodio zločin od kojeg se ledi krv u žilama, policija je "izvršila i pretrese vozila, kao i stambenih i popratnih objekata", potvrdio je za portal "Avaza" Adnan Beganović, portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona.

- Uviđaj je juče završen u 18 sati, izvršeni su i pretresi vozila počinioca, kao i stambenih i popratnih objekata istog, pod nadzorom Tužilaštva. Naređeno je određivanje kriminalističkih radnji, pa i forenzičkih, radi utvrđivanja svih činjenica o nemilom događaju, radi i objektivnosti samog uzroka smrti. Pretpostavljam da će se vršiti i obdukcija, jer je to uobičajeno. I taj će segment biti dokumentovan od istražitelja koji vodi postupak - kazao nam je portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović. 

Takođe, Tužilaštvo Unsko-sanskog kantona je zakazalo konferenciju za medije na kojoj će biti poznato više detalja. 

Podsećamo, domar Mehmed Vukalić, upao je na sastanak u školi i počeo pucati iz automatske puške i ubio tri osobe.

Ubijeni su direktor škole Nijaz Halilović, profesorka engleskog jezika Gordana Midžan i sekretarica škole Nisveta Kljunić. U njih je ubica ispalio više metaka iz automatskog oružja i oni su podlegli povredama na licu mesta.

On je nakon toga pokušao izvršiti samoubistvo, ali nije uspeo u toj nameri, te je hospitalizovan na UKC RS u Banjoj Luci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading