UČENICI BILI U ŠKOLI DOK JE POMAHNITALI DOMAR REŠETAO! Automatsko oružje sakrio, pa izvršio KRVAVI PIR: Isplivali novi detalji

Autor:

Svet

21.08.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O stravičnom zločinu medijima je govorio Amel Kozlica, direktor Uprave policije MUP USK

UČENICI BILI U ŠKOLI DOK JE POMAHNITALI DOMAR REŠETAO! Automatsko oružje sakrio, pa izvršio KRVAVI PIR: Isplivali novi detalji

Foto: Dnevni Avaz, Facebook

Užasan zločin u kojem je Mehmed Vukalić ubio troje kolega u Gimnaziji "Sanski Most", a onda pokušao da izvršiti samoubistvo, šokirao je Bosnu i Hercegovinu, ali i ceo region.

Vukalić je upao na sastanak u školi i počeo da puca iz automatske puške i ubio tri, a teško ranio još jednu osobu, piše Avaz.

O stravičnom zločinu medijima je govorio Amel Kozlica, direktor Uprave policije MUP USK.

- Vi ste već delimično upoznati da se danas u 10.06 u Sanskom Mostu, u prostorijama Opšte gimnazije, dogodilo trostruko ubistvo, nakon čega je izvršilac pokušao izvršiti samoubistvo, u čemu nije uspeo. Pružena mu je lekarska pomoć i on se nalazi na daljoj hospitalizaciji.

U toku je vršenje uviđajnih radnji i kriminalističko istraživanje ovog događaja koji će rasvetliti motive ovog događaja - kazao je Kozlica.

Upitan da li je slučajno bilo razmirica između Vukalića i ubijenih kolega, odgovorio je:

- U cilju istrage, mi sad ne bismo izlazili s detaljima u javnost. Istraga se vodi pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva USK. Rekao sam da ćemo kriminalističkim istraživanjem utvrditi motive ovog događaja.

Potvrdio je da je Vukalić imao automatsko oružje.

- Mogu samo potvrditi da se radi o automatskom oružju, da ono, na neki način nije bilo vidno, odnosno nije vidno uneseno u prostorije Opšte gimnazije, nakon čega je izvršilac iskoristio i usmrtio troje radnih kolega - kazao je Kozlica.

Kada je Vukalić počinio masakr, u gimnaziji je bilo učenika, potvrdio je Kozlica.

- Pošto su u toku popravni ispiti, bio je određeni broj učenika u školi - otkrio je Kozlica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading