POZNATO U KAKVOM JE STANJU DOMAR-UBICA: Izrešetao troje kolega, pa pucao sebi u grudi! SUZE I NEVERICA ISPRED ŠKOLE (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

21.08.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta su kolege ubijenih koje u suzama i neverici žale kolege iz škole.

POZNATO U KAKVOM JE STANJU DOMAR-UBICA: Izrešetao troje kolega, pa pucao sebi u grudi! SUZE I NEVERICA ISPRED ŠKOLE (FOTO/VIDEO)

Foto: Dnevni Avaz

U Sanskom Mostu jutros je došlo do stravičnog ubistva troje u zgradi koju koriste Mešovita srednja škola "Sanski Most" i Gimnazija "Sanski Most". 

Radi se o zaposlenima, a pucao je pomoćni radnik, koji je potom pokušao da presudi i sebi. Trostruki ubica Mehmed Vukalić prevezen je na UKC RS.

- Pacijent je u Urgentni centar UKC Republike Srpske dovezen s prostrelnom ranom grudnog koša. Pacijent je svestan i trenutno su dijagnostičke procedure u toku, te je planiran operativni zahvat. Sve dalje prognoze su krajnje preuranjene - potvrđeno je za Avaz iz UKC RS.

Prema izjavama očevidaca, pomoćni radnik Mehmed Vukalić ušao je naoružan u objekat gimnazije, gde je ciljano tražio određene ljude, pišu Nezavisne. Pucao je, kako se saznaje, u direktora gimnazije Nijaza Halilovića, profesorku engleskog Gordanu Nidžan i sekretaricu Nisvetu Kljunić.

 

Takođe, na licu mesta su kolege ubijenih koje u suzama i neverici žale kolege iz škole.

Iz MUP USK su potvrdili da su ubijena tri radnika srednje škole, te da je osumnjičeni nakon toga pokušao da presudi i sebi tako što je pucao u grudi. Odvezen je u teškom stanju u UKC u Banjaluku. Motiv su navodno određene nesuglasice koje su ranije postojale jer su ljudi koji su upucani bili deo komisije koja ga je suspendovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading