NEŠIĆ NAKON NAPADA ZA REPUBLIKU: Ne osećam se bezbedno u Sarajevu, smeta im što sam Srbin!

Autor:

Svet

21.08.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme dobijam pretnje putem društvenih mreža, a setimo se i pisane pretnje koja je došla na Kabinet ministra kada je navedeno da neću pobeći od klanja i noža.

NEŠIĆ NAKON NAPADA ZA REPUBLIKU: Ne osećam se bezbedno u Sarajevu, smeta im što sam Srbin!

Foto: RTRS/printscreen

Nenad Nešić, ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH oglasio se za Republiku, nakon incidenta koji se dogodio danas u prepodnevnim časovima, ističući da se ne oseća bezbedno u Sarajevu.

- Pre podne sam krenuo u kabinet ministarstva u Federalno Sarajevo, gde je na putu nepoznato vozilo počelo da ometa kretanje ekskort kolone, pokušavajući da udari zaštitno vozilo koje je bilo u pratnji. Ja sam se naravno nalazio u jednom od vozila, a obezbeđenje je uredno imalo upaljenje rotacije kao i palicu kojom je davalo znake vozilu da se udalji i pomeri - kazao je Nešić za naš portal.

On je istakao da vozač spornog automobila nije reagovao na znakove koje je davalo obezbeđenje, te da je onda otišao korak dalje.

- Isto to vozilo nakon svega je prešlo preko pune linije u suprotnu traku i pokušalo da prepeči put koloni, nakon čega je lice stavljeno pod kontrolu - objašnjava Nešić i napominje da je obezbeđenje koje je bilo u njegovoj pratnji imalo uključene rotacije i koristilo palicu, opominjući vozača da se pomeri.

On ističe da se radi o Hebibu Karimu, koji je prema nezvaničnim informacijama radikalni islamista.

- Osećam se nebezbedno. Naročito što pojedinci pokušavaju da minimiziraju ceo slučaj.Ja postavljam samo jedno pitanje: Šta bi se dogodilo da je isto to lice juče presrelo kolonu direktora CIA, koji je boravio u Sarajevu? Šta bi tada bilo sa gospodinom Hebibom - pita se Nešić.

Podsetimo, danas u prepodnevnim časovima vozilo ministra bezbednosti u Savetu ministara BiH Nenada Nešića napadnuto je u Sarajevu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading