"SVE VAS JE MANJE": Demolirana pekara u Sarajevu, zastrašujuća PORUKA MRŽNJE upućena Srbima

Autor:

Svet

21.08.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslovnice pekare Manja su bile često na meti napada, te su izlozi često razbijani i demolirani

"SVE VAS JE MANJE": Demolirana pekara u Sarajevu, zastrašujuća PORUKA MRŽNJE upućena Srbima

Foto: Dnevni avaz

Objekat pekare “Manja” u Sarajevu sinoć je demoliran, kada je nepoznati počinilac ispisao poruku na izlogu ovog objekta. Radi se o objektu u naselju Hrasno, u ulici Džamijska.

U poruci je napisano "Sve vas je manje", a prilično je očigledno da se radi o igri reči u kojima se povlači paralela između imena pekare i činjenice da je u Sarajevu sve manje Srba!

Poslovnica u Hrasnom je poslednja poslovnica pekare Manja koja još uvek radi u Sarajevu. Ranije su zatvorene poslovnice na Koševu, Otoci, Čengić Vili, Dobrinji kao i u Vogošći.

Poslovnice pekare Manja su bile često na meti napada, te su izlozi često razbijani i demolirani.

Izlivi besa zbog pekare “Manja” u Sarajevu, prenose mediji u BiH, "proizilazilo je iz javnih nastupa vlasnika lanca pekara Manja, Saše Trivića, koji je na društvenim mrežama veličao Ratka Mladića".

Izlozi nekoliko pekara “Manja” u Sarajevu oštećeni su više puta, a Trivić je izjavio kako polovina njegovih problema proističe iz statusa na društvenim mrežama.

– Mnogi su mi rekli da moram da se maknem odatle. Svestan sam toga. Genetika je takva. Imam potrebu da kažem šta mislim. U suprotnom se osećam zarobljeno. Bar pola mojih životnih problema dolazi zbog Tvitera. Znam da preterujem. Kad nema dijaloga, onda postoji Tviter. To je moj vapaj za razgovorom – poručio je on jednom prilikom na mreži “Iks”.

Jedan od statusa je iz sredine decembra 2023. godine kada je Trivić ušao u raspravu s korisnicima društvene mreže “Iks” povodom izbora u Srbiji.

– Samo da javim ovima iz Srbije što nas mrze da smo mi za njih najveće izvozno tržište. Pripazite malo kada se svađate i kada pljujete svoje najbolje kupce. Posle ovolike pljuvačine po nama Srbima iz BiH opozicija je zaslužila da svi uzmemo državljanstva i da svi organizovano glasamo protiv njih. Treba ih "satrati" da nikada nemaju nikakvu šansu – napisao je Trivić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading