POKUŠAJ ATENTATA?! U Sarajevu napadnuto vozilo ministra Nenada Nešića!

Autor:

Svet

21.08.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema ovim informacijama, brzom reakcijom službenih lica ministar Nešić bezbedno je ispraćen na svoje radno mesto

POKUŠAJ ATENTATA?! U Sarajevu napadnuto vozilo ministra Nenada Nešića!

Foto: printscreen/N1

Vozilo ministra bezbednosti u Savetu ministara BiH Nenada Nešića napadnuto je danas u Sarajevu!

Iz ministarstva su naveli da je vozilo u kojem je bio Nešić napadnuto od nepoznatog vozača, koji mu je svojim automobilom presekao put uprkos jasnim upozorenjima i naređenjima ovlašćenih lica.

- Vozač automobila zaletao se prema vozilima u kojima se nalazio ministar Nešić i njegovo obezbeđenje, izlažući sve učesnike u saobraćaju velikom riziku. Nakon što je napadač sprečen u prvom pokušaju, on je iz trake suprotnog smera pokušao da zaustavi vozila ministra Nešića i njegovog obezbeđenja - saopšteno je iz Ministarstva bezbednosti.

Prema ovim informacijama, brzom reakcijom službenih lica ministar Nešić bezbedno je ispraćen na svoje radno mesto, dok su pripadnici policije Kantona Sarajevo pristupili legitimisanju osobe koja je izazvala incident.

Ministarstvo bezbednosti BiH najoštrije osuđuje ovaj incident i očekuje da nadležni organi hitno istraže slučaj i preduzmu sve neophodne mere da bi se osigurala bezbednost ministra, ali i svih građana. Pozivamo nadležne institucije da temeljno ispitaju okolnosti ovog incidenta i da se počinilac adekvatno sankcioniše u skladu sa zakonom - zaključuje se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading