DETE PREMINULO SEDAM DANA NAKON OPERACIJE KRAJNIKA! Horor u Kliničkoj bolnici Sveti duh

Autor:

Svet

26.07.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak u ranim jutarnjim satima dovezen bez vitalnih funkcija.

DETE PREMINULO SEDAM DANA NAKON OPERACIJE KRAJNIKA! Horor u Kliničkoj bolnici Sveti duh

Foto: shutterstock

Dete staro sedam godina preminulo je juče, nedelju dana nakon operacije krajnik, koja je obavljena u Kliničkoj bolnici Sveti duh, piše 24sata.

Kako navode, dete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji na Klinici za otorinolaringologiju i hirurgiju glave i vrata KBSD i šest dana po otpustu iz bolnice, kolima Zavoda za hitnu medicinu Zagrebačke županije, u ranim jutarnjim satima dovezeno bez vitalnih funkcija.

Vest o smrti deteta za 24sata je potvrdio direktor bolnice dr Igor Alfirević.

Nažalost, tačna je informacija da je u prostoru reanimacije objedinjenog hitnog bolničkog prijema Kliničke bolnice Sveti duh u četvrtak 25. jula 2024, nakon sprovedene reanimacije, preminulo sedmogodišnje dete - naveo je.

Klinička bolnica Sveti duh hrvatska je zdravstvena ustanova koja se nalazi na Svetom duhu u Zagrebu i najstarija je hrvatska bolnica.

Bolnica je s radom otpočela 1804. i otad, pa sve do danas neprekidno radi.

Bolnica ima kapacitet od 500 bolesničkih kreveta za odrasle i 70 kreveta za novorođenčad, te oko 120 ambulanti i dijagnostičkih službi. Bolnica je osmišljena kao jedinstvena tehnološka celina s devet stacionarnih delatnosti i 16 specijalističko-konzilijarnih i dijagnostičkih delatnosti organiziranih u šest klinika i osam zavoda i središnji hitni prijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading