HOROR NA DUNAVU! Pronađeno telo u reci! Policija poslata na lice mesta!

Autor:

Svet

26.07.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je primila dojavu u 13.46 sati

HOROR NA DUNAVU! Pronađeno telo u reci! Policija poslata na lice mesta!

Foto: RTS/printscreen

U 13.46 časova danas, hrvatska policija je dobila dojavu o pronalasku tela u reci Dunav u Vukovaru, saopštila je Policijska uprava vukovarsko-sremska, prenosi Jutarnji list.

Reagovanje nadležnih službi

Na lice mesta odmah su upućeni policijski službenici, vatrogasci i mrtvozornik kako bi utvrdili okolnosti ovog događaja.

Potvrda dojave

Nakon dolaska policijskih službenika, potvrđeno je da je dojava o telu u reci tačna, te je započet uviđaj kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice ovog slučaja.


Ovo je samo jedan u nizu slučajeva koji zahtevaju brzu i efikasnu reakciju nadležnih službi kako bi se utvrdile okolnosti i pružila odgovarajuća pomoć.

Policija i vatrogasci u akciji

Kada je reč o pronalasku tela u reci, reakcija policije i vatrogasaca je od suštinskog značaja. Njihova koordinacija i brza reakcija ključni su u procesu utvrđivanja činjenica i pružanja podrške u ovakvim situacijama.


Uviđaj je neophodan kako bi se prikupile sve relevantne informacije o ovom slučaju. Detaljno istraživanje mesta događaja omogućava policiji da stekne uvid u okolnosti u kojima je telo pronađeno, što je ključno za dalji tok istrage.

Pronalazak tela u reci Dunav u Vukovaru je uznemirujući događaj koji zahteva pažljivu i sistematičnu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti i pružila odgovarajuća podrška porodici preminule osobe, prenosi Jutarnji.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading