UHAPŠENI ŠMRK JE OTAC POZNATOG REPERA: Detalj koji malo ko zna, evo o kome je reč! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

25.07.2024

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arnautović je uhapšen zbog sumnje da je pretukao stranog državljanina

UHAPŠENI ŠMRK JE OTAC POZNATOG REPERA: Detalj koji malo ko zna, evo o kome je reč! (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram

U Sarajevu je danas uhapšen Admir Arnautović Šmrk zbog sumnje da je pretukao stranog državljanina.

Ovu informaciju je potvrdila za portal "Avaza" njegova advokatica Alena Begović.

Prema nezvaničnim informacijama pretučena osoba je Ujedinjenih Arapskih Emirata, tačnije iz Dubaija.

Inače, Šmrk je bio menadžer poznatim pevačima Džali Bratu i Bubi Koreliju, ali malo je poznato da je Arnautović otac popularnom reperu Inasu Arnautoviću.

 

 

Naime, popularni Inas Arnautović poznatiji kao Inas je mlada muzička zvezda novije generacije koji je veoma brzo postao miljenik mlađim generacijama koji vole muziku modernog doba.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Rođen je 2003. godine i kao veoma mlad zakoračio je u svet muzike, a sada važi za jednog od popualrnijih na balkanskoj rep sceni.

Podsetimo, kako je Republika prošle godine pisala, pripadnici MUP KS uhapsili su u zgradi "Sarajevo Tower" dve osobe, a radi se o plaćenim ubicama Dušanu Jovanoviću Gibi i Darku Duloviću.

Osumnjičeni su unajmili više stanova u samom vrhu “Sarajevo Tower”, gde su na kraju i uhapšeni. Njih potražuje Srbija, ali i više zemalja EU, među kojima je i Grčka.

Ovaj opasni dvojac uhapsila je Specijalna jedinica MUP KS, a uz pomoć OSA, koja ih je locirala i razotkrila. U hapšenju je pomogla i BIA, koja je BiH agencijama javila da su ove osobe prešle teritoriju Srbije i da se nalaze i kriju u Sarajevu.

Jovanović se dovodi u vezu s klanom Velje Nevolje, poznatijeg kao Veljko Belivuk, ali i trgovcem narkoticima Darkom Šarićem. U javnosti je Giba postao poznat kao saradnik Belivukovog klana, ali i vračarske kriminalne grupe.

Neki svedoci govore da je navodno među metama i Admir Arnautović Šmrk, koji bi mogao biti vrlo nezgodan svedok za pojedince iz BiH pravosuđa, ali i po Osmana Mehmedagića Osmicu, bivšeg direktora OSA.

Ubijeni Alen Kožar 2019. godine krio se u Sarajevu. Tada je u Sarajevu uhapšen plaćeni ubica Der Čaba, koji je planirao ubiti Kožara. Nedugo zatim Kožar je brutalno ubijen na Krfu, a svedoci tvrde da iza ubistva stoji Giba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading