PRONAĐENA NESTALA HELENA (13): Obistinile se CRNE SLUTNJE oca, evo u ČIJEM STANU su je zatekli!

Autor:

Svet

25.07.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac je bio jako uplašen za njeno zdravlje jer boluje od širokog spektra autizma

PRONAĐENA NESTALA HELENA (13): Obistinile se CRNE SLUTNJE oca, evo u ČIJEM STANU su je zatekli!

Foto: Privatna arhiva

Trinaestogodišnja Helena Bok, koja je nestala nekoliko dana u Beču pronađena je u jednom stanu u Favoritenu. Tokom potrage sa psima, jedan od pasa je uspeo da pronađe trag devojčice koji je vodio do Romanplaca.

Naime, devojčicu su pronašli u stanu Tunišanina u četvrtak popodne.

Ispostavilo se da je pretpostavka njenog oca Lukasa tačna i da se devojčica nalazila kod momka kojeg je upoznala na Romanplacu.

Više od 20 volontera zajedno je sa policijom učestvovalo u potrazi i danonoćno su pretraživali mesta na kojima bi Helena mogla biti. Otac je bio jako uplašen za njeno zdravlje jer boluje od širokog spektra autizma.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Ingrid Pešman, portparolka bečke Službe za zaštitu dece i omladine, potvrdila je za oe24 da je devojčica dobro.

"Još uvek je na rutinskim pregledima u bolnici. Roditelji su presrećni što se vratila", rekla je Ingrid.

Podsetimo, kako je otac ranije rekao, Helena ima "drugačiju percepciju i ne pravi razliku između dobrih i loših ljudi i da li neko želi nešto loše za nju".

"Ima dečaka, navodno je za to rekla svom terapeutu. Tip je samo neko vreme u Austriji i poreklom je iz Tunisa. Bio je sa svojim prijateljem na Romenplacu i razgovarali su u parku. Zove se Mustafa ili Muhamed, verovatno živi u Favoritenu i nosi kapu, to je moja ćerka spomenula", objašnjava otac.

Devojčica čak ne zna da koristi mobilni telefon, a poslednji put je viđena u beloj košulji i crnim farmerkama, pisao je oe24.at nakon nestanka devojčice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading