HOROR BRUTALNIH FEMICIDA SE NASTAVLJA! Muškarac ubio mladu dizajnerku, deca čekala majku da se vrati, a onda je usledio UŽAS na VRATIMA STANA!

Autor:

Svet

08.05.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtva je proteklih nedelja govorila o svojim frustracijama u vezi sa muškarcem koji joj je na kraju oduzeo život

HOROR BRUTALNIH FEMICIDA SE NASTAVLJA! Muškarac ubio mladu dizajnerku, deca čekala majku da se vrati, a onda je usledio UŽAS na VRATIMA STANA!

Foto: Profimedia

U Zagrebu je zabeležen još jedan tragičan slučaj femicida, ovoga puta na Savskom nasipu.

Mlada žena, grafička dizajnerka i majka, ubijena je nožem nedaleko od nedovršene Univerzitetske bolnice u Blatu, oko 19.20 sati u ponedeljak.

Ovaj događaj je potresao javnost i izazvao ogorčenje među stanovnicima Zagreba.

Žrtva - omiljena u društvu

Prema informacijama koje je objavio Jutarnji list, žrtva je bila omiljena u društvu, poznata kao predivna žena i majka koja je vaspitavala decu sa puno ljubavi.

Njeni bližnji ističu da nikada nije pokazivala agresivno ponašanje, što dodatno baca senku sumnje na okolnosti ovog tragičnog događaja.

Jedna od njenih prijateljica je izjavila za Jutarnji list da deca "nisu zaslužila da na takav gnusan način ostanu bez majke", dodatno naglašavajući težinu ovog zločina.

Poslednji dani žrtvine priče

Prema izjavama poznanika, žrtva je proteklih nedelja govorila o svojim frustracijama u vezi sa muškarcem koji joj je na kraju oduzeo život.

Ironično je da je ubijena na mestu gde je volela da provodi slobodno vreme, šetajući Savskim nasipom i uživajući u lepoti reke Save.

Reakcije u zajednici

Reakcija policajaca koji su pognutih glava ulazili u zgradu u kojoj je živela ubijena žena, kao i izjave komšinice koja je izrazila zabrinutost za decu, svedoče o teškom emotivnom teretu koji je ovaj zločin ostavio.

Umesto majke, deci je stigla policija i srušila sav njihov svet.

Policijska istraga

Istraga je još u toku, a osumnjičeni muškarac tvrdi da je žrtva prva napala njega.

Međutim, on se kasnije branio ćutanjem. Za krivično delo teškog ubistva, osumnjičenom muškarcu preti zatvorska kazna od najmanje 10 godina.

Ovaj slučaj je samo još jedan u nizu koji ukazuje na ozbiljan problem nasilja nad ženama u društvu, te zahteva hitnu reakciju kako bi se sprečili slični tragični događaji u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading