NARUČIO KAFU PA HLADNO IZUSTIO: "UBIO SAM MAMU" Mladić (28) noć pre HORORA guglao JEZIVE stvari na internetu

Autor:

Svet

06.05.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka mu je bila agent za nekretnine koja je živela u Dubaiju, ali se često vraćala u Zagreb

NARUČIO KAFU PA HLADNO IZUSTIO: "UBIO SAM MAMU" Mladić (28) noć pre HORORA guglao JEZIVE stvari na internetu

Foto: Profimedia

U subotu ujutru, 28-godišnji A.K. šokirao je svoje prijatelje izjavom da je ubio svoju majku, a policija je brzo reagovala i uhapsila ga u kvartovskom kafiću.

- Ubio sam mamu - rekao je hladno i vidno smušen A.K. (28) svom prijatelju dok je stigao u kvartovski kafić i naručio kafu.

Uviđaj na mestu zločina trajao je ceo dan, a pronađeno je oružje ubistva. A.K. je optužen za teško ubistvo sopstvene majke, a zbog prethodnog zlostavljanja i nasilja, preti mu najmanje 10 godina zatvora.

Porodična idila narušena tragedijom

Pokojna žena, agentkinja za nekretnine, bila je posvećena majka koja je provodila kvalitetno vreme sa sinom.

Bavila se prodajom nekretnina pa je, kao agent za nekretnine, neko vreme provela i u inostranstvu, poput Dubaija odakle je s radošću dolazila na odmor u Zagreb kako bi provodila vreme sa sinom. 

Međutim, prema saznanjima, A.K. je bio posebno neprijateljski nastrojen prema mnogim stvarima i često je iskazivao nezadovoljstvo, posebno povodom majčine odluke da proda njihovu kuću.

Upozorenja i znakovi čudnog ponašanja

Poznanici su primetili da je A.K. poslednjih meseci bio posebno neprijateljski nastrojen i da je često iskazivao nezadovoljstvo, čak i zavist prema ljudima koji imaju dobre roditelje.

Takođe, njegovo čudno ponašanje, uzrokovano bolešću, otežavalo mu je zadržavanje posla.

- A.K. je poslednjih mesec dana bio posebno neprijateljski nastrojen prema mnogim stvarima iako je tvrdio da je na taj način, zapravo, samokritičan prema sebi. A zapravo, sebe je žalio da je neshvaćen i vapio je za dobrim roditeljima smatrajući da njegovi ne valjaju. Zapravo, stalno je znao da ponavlja kako zavidi ljudima koji imaju dobre roditelje. A majka mu je zaista bila divna osoba, prepuna duha, vedra. Naljutio se kad je čuo pre nekih mesec dana da planira da proda kuću u kojoj svi žive. Pokazao mi je taj oglas koji je objavila i rekao da će s tom kućom onda otići i njegove uspomene - kaže jedan poznanik uhapšenog mladića. 

Virtualni svet i sukob koji je zavio porodicu u crno

Svedoci su izjavili da je A.K. provodio noći gledajući različiti sadržaj na internetu, uključujući i video materijale o izradi eksploziva.

Takođe, mirno subotnje veče je eskaliralo u sukob koji je završio tragično.

Ovaj tragični događaj baca svetlo na probleme nasilja u porodici i mentalnog zdravlja.

(Republika/Jutarnji.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading