NEVEROVATNA REAKCIJA NOLETA! SVE BI URADIO ZA SVOJE NAVIJAČE! Evo kako se suprotstavio obezbeđenju! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.10.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici obezbeđenja su pokušali da umire jako uzbuđene navijače.

NEVEROVATNA REAKCIJA NOLETA! SVE BI URADIO ZA SVOJE NAVIJAČE! Evo kako se suprotstavio obezbeđenju! (VIDEO)

Foto: instagram.com/djokernole/

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, još jednom je pokazao svoju izuzetnu popularnost među navijačima nakon pobede u drugom kolu mastersa u Šangaju. Nakon što je savladao Amerikanca Aleksa Mikelsena rezultatom 7:6, 7:6, gomila obožavalaca ga je sa nestrpljenjem čekala kako bi dobila fotografiju i potpis od svog omiljenog tenisera.

Pripadnici obezbeđenja su pokušali da umire jako uzbuđene navijače, ali Novak je svojim gestikulacijama podstakao okupljene da budu još glasniji. Uz osmeh na licu, Novak je počeo da potpisuje predmete i majice svojim vernim obožavaocima, dok se u pozadini čulo skandiranje "Nole, Nole". Ova neobična situacija još jednom je potvrdila koliku podršku Novak uživa širom sveta.

 

 


Povratak srpskog asa u Kinu nakon neverovatnih pet godina bio je poseban trenutak za njega i za kineske fanove tenisa. Nakon plasmana u treće kolo, Novak se sprema da odmeri snage sa boljim iz duela Stena Vavrinke i Flavija Kobolija, a njegova popularnost i podrška koju dobija od navijača samo su dodatni podstrek za njegove dalje nastupe.

Novak Đoković, osim što dominira na terenu, pokazuje neverovatnu povezanost sa svojim fanovima, čime osvaja simpatije širom sveta i čini da svaki njegov meč bude prava atrakcija za ljubitelje tenisa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading