BIO UZ NOVAKA, PA MU ZABIO NOŽ U LEĐA: Đokovićeva desna ruka radi sa Sinerom

Autor:

Sport

13.09.2024

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Italijana pokušava da napravi zver kao što je Srbin.

BIO UZ NOVAKA, PA MU ZABIO NOŽ U LEĐA: Đokovićeva desna ruka radi sa Sinerom

Foto: instagram.com/marco_panichi1

Novak Đoković

Novak Đoković promenio je gotovo ceo sturčni štab sa kojim je sarađivao godinama, ali sigurno nije očekivao da jedan od njegovih najbližih saradnika reši da mu zabije nož u leđa. Naime, negov doskorašnji kondicioni trener Marko Paniki prešao je u štab Janika Sinera.

Posle nedavnog doping skandala koji je potresao svet tenisa, mladi italijanski teniser Janik Siner donosi veliku promenu u svom timu. Nakon impresivne dominacije na US openu i osvajanja titule, Siner je odlučio da otpusti svog dosadašnjeg trenera Umberta Ferarija, koji ga je navodno namazao kremom sa nedozvoljenom supstancom, i dovede iskusnog stručnjaka Marka Panikija, bivšeg trenera svetskog broja jedan, Novaka Đokovića sa kojim je Srbin sarađivao od 2017. do maja ove godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bili dobar tandem: Paniki i Đoković


Marko Paniki je u svojoj trenerskoj karijeri radio sa velikim brojem vrhunskih tenisera, uključujući Danijelu Hantuhovu, Filipa Kolšrajbera i Fabija Fonjinija. Međutim, najznačajniji period njegove karijere bio je upravo onaj proveden u timu Novaka Đokovića, gde je ostavio dubok trag i doprineo brojnim uspesima srpskog tenisera.

Paniki će preuzeti odgovornost za kondiciju mladog Siner, što jasno ukazuje na njegovu široku ekspertizu u oblasti treninga i fizičke pripreme tenisera. Ova promena u timu donosi novu dinamiku i strategiju koja bi mogla da unapredi igru mladog Italijana.
Republika

Foto: Tanjug

Želi da postane zver kao Novak: Janik Siner

Vest o angažovanju Marka Panikija odjeknula je u teniskim krugovima širom sveta, izazivajući različite reakcije i spekulacije o tome koliko će Paniki zaista moći da pomogne Sineru u daljem razvoju njegove karijere. Mnogi stručnjaci i navijači sa nestrpljenjem iščekuju nove rezultate koje bi ovaj tandem mogao da postigne. Angažovanje iskusnog Panikija predstavlja značajan korak u karijeri mladog Janika Sinera, a ostaje da se vidi kako će ova saradnja uticati na njegove buduće rezultate. Sa novim trenerom na čelu svog tima, Sinera očekuju izazovi i prilike koje bi mogle da ga lansiraju ka vrhu svetskog tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading