NOVAKU UMALO NIJE NAPAKOVAO DOPING, A SADA NASTAVLJA DA GA BUŠI: Odavaće Sineru njegove tajne?!

Autor:

Sport

17.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki ljudi zaista nemaju srama

NOVAKU UMALO NIJE NAPAKOVAO DOPING, A SADA NASTAVLJA DA GA BUŠI: Odavaće Sineru njegove tajne?!

Foto: Starsport

Novak Đoković najbolji je teniser u istoriji, tvrde mnogi, a dominacija koju je imao tokom cele decenije verovatno će biti neprevaziđena. Na tom putu Nole je imao jak i postojan tim, a onda je, kada su rezultati počeli da slabe, rešio da im se zahvali na saradnji. Između, ostalih, srpski as je promenio i kondicionog trenera Marka Panikija i vratio Gepharda Fil Griča, dok je fizioterapeut Ulises Badio ustupio mesto Novakovom kumu od kojeg se ne odvaja Miljanu Amanoviću.

Republika

Foto: instagram.com/marco_panichi1

Badio i Paniki nekad su slavili sa Novakom

Sada su se dvojica smenjenih udružila da rade protiv Novaka. Naime, obojicu je angaživao Janik Siner u nameri da Đokovićevim receptom pokuša da ostane u vrhu tenisa. Doduše, kakva "leđa" ima oni mu verovatno nisu ni potrebni. Naime, Italijan je pao na doping testu u Indijan Velsu i nikom ništa. Sve je dobro zataškano i sređeno tako da on može da nastavi da se takmiči.

A upravo je jedan od novi članova njegovog tima bio u srcu skandala oko dopinga, koji umalo nije napakovao Noletu. Naime, fizioterapeut Ulises Badio je svojevremeno, dok je radio sa Novakom Đokovićem, bio u centru doping skandala. Afera sa kraja 2022. godine nastala je zbog "magičnog napitka", odnosno jednog snimka koji je zapalio društvene mreže.

 

 

Na tom snimku se videlo kako Badio tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa  mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru. Normalno, situaciju su uzburkali samo neuki navijači i "hejteri" ali je čak i Novak morao da odgovara na pitanje o tome na jednoj konferenciji za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading