SAMO JELENA NIKAD NEĆE IZDATI NOVAKA: Đokovići se drže zajedno protiv "pobegulja"

Autor:

Sport

16.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja se ne dam" - poručuje Sineru

SAMO JELENA NIKAD NEĆE IZDATI NOVAKA: Đokovići se drže zajedno protiv "pobegulja"

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner postao je glavna tema u svetu sporta nakon što je dva puta bio pozitivan na doping testu, ali je oslobođen optužbi.

Trenutno vodeći teniser na ATP listi izjavio je da je uzimanje zabranjene supstance bilo slučajno i potvrdio je da se rastao sa članovima tima koji su mu je dali. Italijan je otpustio fitnes trenera Umberta Feraru i fizioterapeuta Đakoma Naldija nakon što su označeni odgovornim za njegove pozitivne testove u mesecu martu.

A na njihovo mesto došle su dve vrlo poznate face iz sveta tenisa, nekadašnji saradnici Novaka Đokovića - Marko Paniki i Ulises Badio.

Paniki je dugo bio Noletov fitnes trener, a Badio "fizio" najboljeg tenisera svih vremena. Siner se ubrzo pohvalio na društvenim mrežama postavivši fotografiju sa pomenutim dvojcem, a pored reakcija ljubitelja "belog sporta", objavu je komentarisala i Noletova supruga, Jelena Đoković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jannik Sinner (@janniksin)

 

Republika

Foto: Instagram/janniksin/printscreen

Jelenin komentar

Jelena je, videvši šta sve Italijan "otima" njenom mužu, napisala "Ja se ne dam", uz tri uzvičnika i nekoliko emotikona, aludirajući na to da ona nikad neće "izdati" Novakov tim.

Podsetimo, analizirajući slučaj Janika Sinera, mediji su istakli da je klostebol, supstanca koja je pronađena u njegovom organizmu, anabolički steroid koji se koristi u tretmanima kože i regeneraciji tkiva u slučaju povreda, dok je u međuvremenu Siner i osvojio US Open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
osvetnik

16.09.2024 22:32

Ljudi traze posao gde ih bolje plate, sta je tu izdaja. Novak ih je otpustio, u cemu je problem.