ORGANIZACIJA I NIJE NA NEKOM NIVOU: Verovali, ili ne - Đoković otkrio ono što je mnoge mučilo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.08.2024

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina je isplivala na videlo.

ORGANIZACIJA I NIJE NA NEKOM NIVOU: Verovali, ili ne - Đoković otkrio ono što je mnoge mučilo!

Foto: Profimedia

Nakon osvajanja zlatne olimpisjke medalje, najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković priprema se za učešće na ovogodišnjem US openu koji počinje 26. avgusta.

Novakovi Navijači, ali i kompletna srpska sportska javnost ostala je u šoku kada je Đoković u petak prekinuo trening i sa velikim nestrpljenjem su se očekivale informacije da le je možda ponovo došlo do povrede nedano operisanog kolena.

Međutim, na konferenciji za medije, najbolji teniser planete je istakao:

- Nisam trenirao samo na "Artur Ešu", već i na još jednom manjem stadionu sa Vavrinkom. Pošto dobijamo samo sat vremena svaki dan - započeo je Novak svoje izlaganje i dodao:

- U petak sam trenirao sat vremena i onda nisam trenirao jer sam imao nekih problema. Ipak, danas to nije toliki problem, tako da sam ostao na treningu sa Vavrinkom, a posle razgovora sa vama idem na još jedan trening. Za sada je sve u redu, u tom kontekstu nekom širem, odnosno većem, nije neki ozbiljniji problem.

Republika

Foto: Printscreen

Spreman je da krene po trofej - Novak Đoković

 

Da podsetimo, ovogodišnji US open startuje 26. avgusta, a na startu turnira u Njujorku Đoković se sastaje sa Moldavcem Radu Albotom  koji na glavnu scenu stiže kao kvalifikant. Iskusni Moldavac ima 34 godine. Rođen je u Kišinjevu , a član pro tura je od 2008. godine. Trenutno je 138. igrač planete, a svoj najbolji plasman na ATP listi tenisera sveta imao je početkom avgusta 2019. godine kada je zauzimao 39. poziciju.

Najveći uspeh na US opemu zabeležio je 2017. godine kada je stigao do treće runde, a identično ostvarenje zabeležio je i na Australijan openu 2021. i 2022. godine, kao i na Vimbldonu sada već davne 2018. godine.

Sva dešavanja sa US opena pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading