NE PRESTAJU SA PROVOKACIJAMA: Sraman udar na Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

10.09.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grend slem šampion žestoko isprovocirao Đokovića.

NE PRESTAJU SA PROVOKACIJAMA: Sraman udar na Novaka Đokovića!

Foto: Profimedia

Italijanski teniski veteran Adrijano Panata ne prestaje sa provokacijama i kontroverznim izjavama. Nakon Vimbldona, gde je izjavio da Novak Đoković neće pobediti Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, Panata je sada iskoristio priliku da ponovo pecne srpskog tenisera. U najnovijem izdanju podkasta La Telefoneta, uporedio je Sinera sa bokserom Majkom Tajsonom, tvrdeći da dele sličan mentalni sklop u pristupu svojim sportovima.

Foto: Tanjug/AP

Adrijano Panata

- Siner je jedini igrač koji izlazi na teren i ne čeka. Sećam se Tajsona u prvim mečevima, kada je dolazio i udarao dok protivnik ne padne na patos. Siner ima tajmentalni sklop: igra, može čak i da promaši nekoliko lopti, ali igra meč, nikada ne čeka - poručio je Panata.

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Panata je takođe pohvalio Karlosa Alkaraza, tvrdeći da je on jedini igrač koji može da pobedi Sinera, ali samo kada je u punoj formi. Naglašava da je Alkarazov stil igre, kada je u formi, ono što ga izdvaja od drugih igrača, te da je upravo on jedini koji može da se suprotstavi Sineru na terenu.

- To je velika razlika između njega i drugih, to je ono što Alkaraz radi kada je u formi, i zapravo je jedini koji može da ga pobedi. Ne mislim da to može Đoković, možda u dva seta od tri, ali ne u tri od pet. Siner nikada ne opada, nikada ne pravi glupe greške - naveo je Adrijano Panata.

Adrijano Panata, koji danas ima 74 godine, osvojio je 10 titula u svojoj karijeri, a njegov najveći uspeh je osvajanje Rolan Garosa 1976. godine. Njegovo dugogodišnje iskustvo i poznavanje teniskog sveta daju težinu njegovim izjavama, pa čak i kada su kontroverzne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading