DOK SE GRCI MUČE PROTIV NOVAKA I DRUŽINE, ON SE ZABAVLJA: Cicipas zaigrao fudbal! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cicipas odlučio da poseti Italiju.

DOK SE GRCI MUČE PROTIV NOVAKA I DRUŽINE, ON SE ZABAVLJA: Cicipas zaigrao fudbal! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski meč četvrtog kola Serije A između Đenove i Rome na stadionu Luiđi Feraris, poznatom kao Marasiju, imao je neobičnu i uzbudljivu uvertiru. Pred početak susreta, na terenu se pojavio grčki teniser Stefanos Cicipas, i to ne samo kao posmatrač, već i u ulozi fudbalskog entuzijaste. Cicipas, trenutno 12. igrač na ATP listi, ušao je na teren sa reketom i u dresu Đenove, kako bi pozdravio navijače i pokazao svoje fudbalske veštine.

Cicipas je pokazao da nije samo majstor tenisa već i solidan fudbaler, šutirajući nekoliko lopti ka golu. Iako je njegova primarna strast tenis, grčki teniser se nije obrukao na fudbalskom terenu, već je pokazao iznenađujuće dobre fudbalske sposobnosti. Ova neobična pojava definitivno je izazvala pažnju i oduševljenje prisutnih navijača.

Grčki teniser je otkrio da je veliki obožavalac Đenove i u ekskluzivnoj izjavi za italijanske medije otkrio je kako je nastala njegova ljubav prema ovom italijanskom klubu. 

- Jako sam srećan što sam ovde i što me Đenova pozvala. Srećan sam što sam sa najboljim navijačima na svetu. Počeo sam da volim Đenovu kada sam igrao Plejstejšn sa tatom; zaljubio sam se u njene boje i grb. Nastavio sam da ih pratim i gledam utakmice. Inače, igrao sam fudbal do 12. godine, dok se nisam posvetio tenisu - rekao je Cicipas.

Pred početak meča, direktor kluba Andreas Blaskez uručio je Cicipasu dres Đenove sa brojem osam, kao znak zahvalnosti za njegovu podršku i prisustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading