NEVEROVATNA SCENA U "PIONIRU": Novak prišao NJOJ i uradio nešto NEOČEKIVANO!

Autor:

Sport

14.09.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković rešio da se "ogrebe" od Tare.

NEVEROVATNA SCENA U "PIONIRU": Novak prišao NJOJ i uradio nešto NEOČEKIVANO!

Foto: Starsport

Scena koja je izazvala oduševljenje mnogih prisutnih i gledalaca širom sveta dogodila se nakon pobede Novaka Đokovića nad Janisom Ksilasom u drugom meču serije Dejvis kupa između Srbije i Grčke. Nakon trijumfa, Novak je prišao svojoj ćerki Tari kako bi se od nje "ogrebao" za šaku kokica. Ovaj neobičan potez je iznenadio mnoge, s obzirom na to da se Novak striktno pridržava ishrane koja mu je pomogla da postane najveći teniser ikada.

Ovaj gest nije samo simpatičan, već nam otkriva i Novakovu ljudsku stranu. Iza njegove dominantne igre na terenu krije se brižan otac koji pronalazi trenutke radosti i opuštanja sa svojom porodicom. Ovakvi iskreni trenuci pokazuju da čak i najveći šampioni imaju svoje privatne, nežne i nežne trenutke van teniskog terena.

Novak Đoković je postao poznat po svojoj posvećenosti ishrani koja mu je pomogla da dostigne vrhunski nivo fizičke spreme i postane neprikosnoveni lider u svetu tenisa. Njegov pristup ishrani, koji uključuje isključivanje glutena, šećera i većine mlečnih proizvoda, postao je predmet interesovanja mnogih sportista i ljubitelja zdravog načina života.

Ova neobična scena nam takođe otkriva koliko je porodica važna podrška u životu svakog sportiste. Novakova porodica, koja ga prati na gotovo svakom turniru, predstavlja njegovu osnovu i izvor snage. Njihova podrška i ljubav su nešto što mu daje dodatnu motivaciju i inspiraciju da nastavi da postiže vrhunske rezultate na teniskom terenu.

Novak Đoković je, osim što je neprikosnoveni šampion, i primer kako se posvećenost, ljubav prema porodici i disciplina mogu spojiti u recept za uspeh. Ovaj neobičan trenutak nam je još jednom pokazao da je Novak Đoković ne samo vrhunski sportista, već i divan otac i suprug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading