NOVAK SE OBRATIO KRCATOM "PIONIRU": Đoković poslao MOĆNU poruku!

Autor:

Sport

14.09.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvala što ste nam ulepšali dan i doneli sreću svima nama - poručio je Đoković.

NOVAK SE OBRATIO KRCATOM "PIONIRU": Đoković poslao MOĆNU poruku!

Foto: Starsport

Teniska reprezentacija Srbije ostvarila je značajan uspeh u Dejvis kupu zahvaljujući ubedljivim pobedama Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića. Đoković je demonstrirao suverenu dominaciju nad protivnikom Ksilasom, ostvarivši pobedu sa ubedljivim rezultatom 6:0, 6:1. Sa druge strane, Kecmanović je takođe bio uspešan, pobedivši Aristotelisa Tanosa rezultatom 6:3, 6:3. Ovaj izvanredan rezultat doneo je Srbiji vođstvo od 2:0 nakon prvog dana takmičenja.

Nakon ostvarenih pobeda, Novak Đoković se obratio publici u prepunom "Pioniru" zahvaljujući im na podršci.

- Ovo je hram tenisa ove nedelje, inače hram košarke. Hvala što ste nam ulepšali dan i doneli sreću svima nama. Posebno bih se zahvalio roditeljima što su doveli decu. To je najlepši prizor za nas. Nadam se da će se sva deca i mladi ljudi inspirisati posle danas da uzmu reket u ruke i predstavljaju Srbiju. Još jednom, hvala. Srbija - poručio je Nole.

Foto: Starpsort

Novak Đoković

Ova ubedljiva pobeda teniske reprezentacije Srbije u Dejvis kupu svakako će doprineti popularizaciji tenisa u zemlji, te inspirisati nove generacije da se aktivno bave ovim sportom. Srbija se tako približila ostanku u Svetskoj grupi Dejvis kupa, a nadamo se da će ova pobeda motivisati mlade tenisere da sleda put velikih šampiona poput Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading