KECMANOVIĆ EMOTIVAN NAKON POBEDE: "Još sanjam onu Malagu!"

Autor:

Sport

14.09.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uslovi nam ovde više odgovaraju, bolje smo se spremili, imali smo bolju energiju - naveo je Kecmanović.

KECMANOVIĆ EMOTIVAN NAKON POBEDE: "Još sanjam onu Malagu!"

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović je ostvario pobedu nad Aristotelisom Tanosom rezultatom 2:0 (6:3, 6:3) na otvaranju Dejvis kup okršaja između Srbije i Grčke. Nakon meča, Kecmanović je izrazio svoje zadovoljstvo, ali i skrenuo pažnju na Novakov meč koji se igrao u isto vreme.

- Je l’ znate da tamo igra Novak? - rekao je Kecmanović kad je ušao u salu za konferencije pošto je počela u vreme kad je kretao Novakov meč protiv Janis Ksilas.

Nije baš najzadovoljniji svojim izdanjem.

- Ne mislim da sam igrao tako dobro, bilo je teško pokrenuti se i zbog toga što sam bio nervozan i prvi put bio u ovoj areni - jasan je Kecmanović.

Protivnik je bio prava nepoznanica.

- Jeste bilo je teško jer ne znaš šta da očekuješ, kad će šta da uradi, ideš slep unutra. On je krenuo da igra i bolje nego što može jer je ipak 800. na svetu, uspeo sam da ostanem stabilan, da ne izgubim glavu i odigram koliko je potrebno da dobijem danas - naveo je on.

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović

U Dejvis kupu iznenađenja nisu tako retka, pa je Kecmanović bio maksimalno oprezan.

- Jesam, sigurno, pogotovo što pratim rezultate ovog Dejvis kupa, evo juče je Kasper izgubio od nekog, ne znamo ko je. U Kraljevu sam izgubio od lika koji je 200. pa onda dobio likove u top 20. Dobro je da nije dvaput bilo iznenađenje zaredom - rekao je Miomir.

I dalje se seća poraza od Italije prošle godine u Dejvis kupu.

- Mislim, nije sigurno bilo lako. Ja još sanjam onu Malagu, još odande mi nije dobro. Uslovi nam ovde više odgovaraju, bolje smo se spremili, imali smo bolju energiju, Nole je tu. Nismo razmišljali da će možda da se desi Kraljevo, nego da idemo dalje - naveo je Kecmanović.

Pričao je i o navijačima u Pioniru.

- Nisam iskreno, mislio sam da će da dođu kasnije, da će kasnije da se popuni, ali drago mi je što su došli da navijaju za mene, hvala im na tome - jasan je.

Tvrda podloga je njegova omiljena.

- Ova podloga je standardna i u Malagi kad se igra, tamo mi je odgovaralo savršeno, druga stvar je što sam se stisnuo i što nisam udarao kao na treningu. Ali generalno, dobro se snalazim na ovoj podlozi - kazao je Kecmanović.

Za kraj je uporedio podlogu sa onom koju je Srbija imala u Kraljevu, gde je bila domaćim na prošlim Dejvis kup mečevima. Tada je naš tim doživeo debakl, pošto je poražen od Slovačke sa 4:0.

- Prvo, ono nije bila šljaka, to je bio neki tepih preko kog su prosuli pesak, pa su posipali vodu, nismo to ni očekivali ni tražili i tu su baš uprskali. To je bilo rasulo od početka - zaključio je Miomir Kecmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading