BRAVO OLGA! Danilovićeva ostvarila bitnu pobedu i boriće se za medalju!

Autor:

Sport

13.09.2024

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prija joj Slovenija.

BRAVO OLGA! Danilovićeva ostvarila bitnu pobedu i boriće se za medalju!

Foto: Profimedia

Srpska teniserka, Olga Danilović ostvarila je značajan uspeh plasiravši se u polufinale čelendžera u Ljubljani. U četvrtfinalu je uspešno savladala nemačku teniserku Ele Zajdel rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 6:3. Duel je bio izuzetno uzbudljiv, posebno prvi set koji je rešen taj-brejkom, a Olga je na kraju slavila sa 10:8. U drugom setu, Danilovićeva je dominirala i bez većih problema ostvarila pobedu rezultatom 6:3.

Prvi set meča između Olge Danilović i Ele Zajdel bio je obeležen izuzetnom borbom i izjednačenim snagama. Nakon što su obe teniserke pružile izuzetan otpor, odlučeno je da se set reši taj-brejkom. U ovom neizvesnom delu meča, Olga je pokazala izuzetnu mentalnu snagu i umeće, te je na kraju seta slavila rezultatom 10:8.

Foto: Profimedia

Olga Danilović

Nakon neizvesnog prvog seta, Olga Danilović je demonstrirala svoju dominaciju u drugom setu. Sa izuzetnom sigurnošću i koncentracijom, uspela je da ostvari ubedljivu pobedu rezultatom 6:3, osiguravši svoje mesto u polufinalu.

U narednom koraku takmičenja, Olga Danilović će se susresti sa španskom teniserkom Nurijom Parizas-Dijaz. Očekuje se da će i ova borba biti izuzetno uzbudljiva, a fanovi tenisa sa nestrpljenjem iščekuju novi nastup talentovane srpske igračice. Olga Danilović je još jednom pokazala svoj kvalitet i odlučnost na teniskom terenu, te sa nestrpljenjem očekujemo njen naredni meč u borbi za finale čelendžera u Ljubljani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading