MEĐEDOVIĆ NA KORAK OD TITULE: Srpski teniser se plasirao u finale turnira u Istanbulu!

Autor:

Sport

07.09.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo!

MEĐEDOVIĆ NA KORAK OD TITULE: Srpski teniser se plasirao u finale turnira u Istanbulu!

Foto: Profimedia

Srpski teniser, Hamad Međedović, ostvario je zapažen uspeh plasirajući se u finale ATP čelendžera u Istanbulu. Sa trenutnim rangom od 137. mesta na ATP listi, Međedović je bio postavljen za petog nosioca na turniru u Turskoj. U polufinalu je uspeo da savlada Španca Martina Landalusea rezultatom 2:0 u setovima (6:4, 6:2), nakon sat i 24 minuta igre. Ovaj uspeh omogućio mu je da se plasira u finale gde će se susresti sa prvopostavljenim Damir Džumhurom iz Bosne i Hercegovine, koji trenutno zauzima 82. mesto na ATP listi.

Damir Džumhur, trenutno 82. igrač na ATP listi, uspeo je da se plasira u finale nakon što je u polufinalu eliminisao trećeg favorita, Jespera de Jonga iz Holandije. Meč je bio veoma neizvestan, trajao je dva časa i 51 minut, a Džumhur je uspeo da slavi sa 2:1 u setovima (2:6, 7:5, 7:6(7)).

Foto: Profimedia

Hamad Međedović

Turnir u Istanbulu se održava na tvrdoj podlozi i spada u kategoriju čelendžera 75. Ovaj turnir ima značajan nagradni fond od 82.000 američkih dolara, privlačeći tako vrhunske tenisere iz celog sveta.

Hamad Međedović će imati priliku da se bori za titulu na ovom prestižnom turniru. Njegov dosadašnji uspeh na turniru u Istanbulu pokazuje njegovu izuzetnu formu i talenat, te se sa nestrpljenjem očekuje finalni meč sa Džumhurom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading