VELIKO SLAVLJE KOD ĐOKOVIĆA: Suze radosnice samo što nisu potekle

Autor:

Sport

13.09.2024

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika ljubav je samo dobila još jednu potvrdu.

VELIKO SLAVLJE KOD ĐOKOVIĆA: Suze radosnice samo što nisu potekle

Foto: Profimedia, Instagram.com

Đorđe Đoković, najmlađi brat najboljeg tenisera Srbije Novaka Đokovića, uspeo je da izgradu "svoju priču" i da ne bude u Noletovoj senci. Đole je poslovno preuzeo kontrolu nad teniskim turnirima u Srbiji, a jedno vreme bio je i direktor KK Dubai, koji je zahvaljujući njegovoj podršci ušao u AdmiralBet ABA ligu, sa ciljem da se narednih godina zaigra i Evroliga.

Krozu sve to Đorđe prolazi uz podršku svoje lepše polovine, Saške Đoković (devojačko Veselinov). Njih dvoje su već godinama u ljubavi, a juče su proslavili i dve godine braka. To je bio povod da se Saška oglasi i skoro da zaplače.

- Srećna godišnjica braka, 2. - piše u opisu kolaž fotografije koju je napravio jedan od njihovih fan profila, koji je Saška podelila na svom Insta storiju.

Ona je uz objavu dodala i dva emotikona "koja su na ivici suza", ali suza radosnica. Inače,  Saška i Đorđe su pre meseca dana proslavili tri godine ljubavi, a Đole je tom prilikom posebno iznenadio Sašku. Njih dvoje su u martu 2023. godine dobili i dete.

Republika

Foto: instagram.com/saskaveselinov

 

Podsetimo, Đokovići su se venčali u crkvi Svetog Marka u Beogradu, da bi se potom uputili u Crnu Goru sa zvanicama, gde su napravili luks slavlje. Pojedini detalji posebno su iznenadili javnost, poput toga da je svadba trajala dva dana, da je mlada promenila pet venčanica, a uz sve to preko dana je nosila i svadbeni kupaći kostim sa cirkonima.

Republika

Foto: instagram.com/stankobudimkic

Svadba Saške i Đorđa Đokovića

Kako podseće Telegraf, tokom dvodnevne fešte nastupilo je čak petoro naših poznatih pevača - Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Saša Kovačević i Milica Pavlović, ali i harmonikaš Aleksandar Sofronijević Sofronac sa svojim orkestrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading