SINER PONOVO PROVOCIRA NOLETA! Italijan uzburkao javnost izjavom - Kada je počela Velika trojka?

Autor:

Sport

10.09.2024

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moguće promene u svetu tenisa.

SINER PONOVO PROVOCIRA NOLETA! Italijan uzburkao javnost izjavom - Kada je počela Velika trojka?

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner i Novak Đoković

Janik Siner, prvi teniser sveta i nedavni osvajač US Opena, dao je izjavu u kojoj se osvrnuo na svoj nedavni uspeh, ali i na moguću promenu u teniskom svetu. Siner je priznao da je svestan važnosti njegove nedavne pobede i osvajanja druge Grend slem titule u karijeri, ali isto tako ističe da je svestan da se u svetu tenisa dešavaju velike promene.

Novinar je postavio pitanje da li je zvanično završena era "Velike Trojke", s obzirom da prvi put od 2003. godine nijedan član tada nije osvojio Grend slem u jednoj kalendarskoj godini. Siner je izrazio svoje mišljenje da je možda došlo vreme za "veliku dvojku" u svetu tenisa, ali isto tako naglasio da je prerano donositi takve zaključke na osnovu samo jedne sezone.

- Sačekajmo pre nego što kažemo da je počela era "velike dvojke", jedna sezona nije dovoljna. Drago mi je da sam deo ovoga, ali nikad ne znaš šta može da se desi. Ima mnogo igrača koji mogu da igraju dobro. Nema svrhe pričati o tome sada. Na primer, Đoković je na Olimpijskim igrama osvojio poslednju stvar koja mu je nedostajala i veoma je motivisan za budućnost. Ali,lepo je videti nove igrače na sceni, nove šampione i nova rivalstva - započeo je Siner.

Foto: Tanjug/AP

Pobenik US Opena 2024.: Janik Siner

Janik je takođe podelio svoje iskustvo kroz teške trenutke i kako mu je osvajanje US Opena pomoglo da ponovo pronađe zadovoljstvo u tenisu. Naglasio je da je imao podršku svog tima i da je uspeo da pronađe ravnotežu koja mu je bila od velike pomoći.

- Karlos i ja se međusobno guramo, činimo jedan drugog boljim. Posao nikada ne prestaje, nastavlja se. Samo ljudi koji žive sa mnom znaju kroz šta sam prošao ovih meseci. Bilo je to nešto s čim sam se trudio da se pomirim. Zatim sam pokušao da se zabavim, ali sve je bilo drugačije nego pre. Imam ravnotežu koja mi pomaže, a US Open mi je pomogao da ponovo pronađem zadovoljstvo u tenisu - rekao je Siner.

Siner je nedavno izjavio da je za njega najveći igrač svih vremena Rodžer Federer, što je izazvalo različite reakcije među navijačima tenisa. Sada, on najavljuje moguću eru "velike dvojke", što će sigurno izazvati pažnju i polemike među ljubiteljima tenisa. Ipak, Siner ističe da je sadašnji trenutak za takve procene prerano, te da treba sačekati da se stvari dodatno razviju pre donošenja konačnih zaključaka.

Kroz ove izjave, Janik Siner daje uvid u svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u svetu tenisa, ali isto tako i nagoveštava moguće promene koje bi mogle da se dese u budućnosti. Sinerov uspon na vrh teniske scene obećava uzbudljivu budućnost, kako za njega lično, tako i za tenis uopšte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading