NOLE OTKRIO ŠTA JE BILO NA US OPENU: Đoković šokirao sve ovom izjavom!

Autor:

Sport

12.09.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak nije uspeo da odbrani titulu na US openu.

NOLE OTKRIO ŠTA JE BILO NA US OPENU: Đoković šokirao sve ovom izjavom!

Foto: Tanjug/AP

Najveći teniser svih vremena, Novak Đoković, izazvao je veliko interesovanje javnosti kada je u intervjuu za televiziju "RTS" otkrio do sada nepoznatu činjenicu o svom nastupu na US Openu, sa koga je neočekivano eliminisan u ranoj fazi takmičenja.

U svojoj izjavi, Đoković je otkrio da se nije osećao u skladu sa svojim potencijalom i da je odlučio da učestvuje na turniru samo zbog toga što je reč o Grend slem takmičenju. Jasno je istakao da je tenis pojedinačan sport u kojem igrači nemaju nikoga na koga mogu da se oslone.

- Sada u Njujork sam otišao samo zato što je Grend slem. Osećao sam da to nisam ja. Osećao sam pred svaki meč veći pritisak nego na OI.- Tenis je pojedinačan sport, nemamo na koga da se oslonimo. Sami smo na terenu, tu je čar i lepota sporta, ali ako vam je loš dan i nemate rešenje vi ste - izgubili. To je mač sa dve oštrice - kazao je Nole.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ova iskrena izjava najboljeg tenisera sveta izazvala je lavinu reakcija, a javnost je sa pažnjom pratila svaku reč koju je Đoković izgovorio. Mnogi su se složili da je ovaj intervju pružio uvid u emocionalnu stranu sporta i izazove sa kojima se suočavaju vrhunski sportisti.

 

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju autentičnost i hrabrost iznošenja ličnih iskustava, čime je dodatno osvojio simpatije svojih obožavalaca i pokazao da je više od sportskog šampiona - on je čovek sa dubokim emocijama i iskrenim pristupom životu i sportu. Srbija je zasigurno ponosna na ovog izuzetnog sportistu i čoveka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading