NEMA VIŠE TE VATRE U NJEMU! Teniska legenda udarila na Novaka!

Autor:

Sport

01.09.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se bliži kraj Đokovićeve karijere?

NEMA VIŠE TE VATRE U NJEMU! Teniska legenda udarila na Novaka!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković ispao je sa US opena pošto je poražen od Alekseja Popirina sa 3:1. Ovo je prvi put još od 2017. godine da će Nole završiti sezonu bez osvojenog grend-slema.

Legendarna teniserka Martina Navratilova izrazila je svoje mišljenje o eliminaciji Đokovića na US openu, ističući da je bilo jasno da srpski teniser nije imao potreban fokus i vatru koja ga je krasila na prethodnim turnirima. Navratilova je istakla da je Đoković sve svoje emocije "ostavio" na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je osvojio zlatnu medalju, te da nije iznenađena njegovim brzim ispadanjem sa turnira u Njujorku.

- Sve je podredio zlatnoj olimpijskoj medalji i uspeo je da je osvoji. Zato me ne čudi što je ovako brzo ispao na US openu, malo vremena je imao da se oporavi i pripremi. Bilo je jasno od početka da nema fokus, nema vatre koja se ugasila - istakla je Navratilova i nastavila:

Foto: Profimedia

Martina Navratilova

- Nije Novak mašina, dešavaju se ovakvi padovi. Kada imate loš dan mnogo je teže da ga preživite sa 37 nego sa recimo 25 godina - jasna je Navratilova.

Navratilova navodi da sa godinama ide sve teže i teže.

- Sve postaje teže - oporavak od napornog treninga, oporavak od povrede... Želiš da treniraš manje, ali onda si u lošijoj formi. Ne vidim kako može da ostane motivisan. Ako neko može, to je on, ali mora da igra malo više nego što je igrao. Ako nemate mečeve, gubite rutinu. Ne možete to da vežbate - poručila je legendarna teniserka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading