VELIKE REČI ŠAMPIONSKE US OPENA O NOVAKU: Sabalenka začepila usta Đokovićevim kritičarima!

Autor:

Sport

08.09.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beloruskinja pokorila Njujork, pa pohvalika Noleta.

VELIKE REČI ŠAMPIONSKE US OPENA O NOVAKU: Sabalenka začepila usta Đokovićevim kritičarima!

Foto: Tanjug/AP

U subotu, Arina Sabalenka je ostvarila ogroman uspeh osvajanjem treće grend slem titule u karijeri na US openu. U finalu je nadigrala Džesiku Pegulu, demonstrirajući svoju izuzetnu formu i talent. Ova vest je iznenadila mnoge, ali je potvrdila Sabalenkinu dominaciju u svetu tenisa.

Uoči Australijan opena, Novak Đoković je iznenadio javnost svojim planom, a ovo je vest koju niko nije očekivao. Njegova odluka je izazvala brojne reakcije i spekulacije u teniskom svetu, dok su navijači i stručnjaci zainteresovani da vide kako će se ova situacija odraziti na njegove rezultate.

Zanimljivo je da Arina Sabalenka ima izuzetno dobar odnos sa Novakom Đokovićem, što može da iznenadi mnoge ljubitelje tenisa. Ona je čak javno istakla svoje divljenje prema njemu, opisujući ga kao sjajnog i veoma finog momka. Njihova međusobna podrška i poštovanje predstavljaju zanimljiv aspekt njihovog odnosa.

- On je sjajan momak, veoma fin momak. Lako mogu da ga pitam za savet i on će mi ga dati. Stvarno cenim to. Lepo je imati prijatelja kao što je Novak Đoković. Uvek možeš da pitaš za savet, stvarno cenim njegovu pomoć - poručila je Sabalenka.

Ovo naglašava ne samo sportske uspehe, već i važnost međusobnog poštovanja i podrške među vrhunskim sportistima. S obzirom na Sabalenkinu izjavu, jasno je da i uspešni sportisti poput Đokovića imaju ulogu mentora i uzora za mlađe generacije tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading