LEGENDARNI ENGLEZ STAO U ODBRANU NOVAKA: Žestoko opleo po Sineru i organizatore US opena!

Autor:

Sport

09.09.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove reči odzvanjaju plaentom.

LEGENDARNI ENGLEZ STAO U ODBRANU NOVAKA: Žestoko opleo po Sineru i organizatore US opena!

Foto: Starsport

Janik Siner je osvojio titulu na US openu, pobedivši Tejlora Frica sa 3:0 u setovima. Ovaj mladi teniser je tokom turnira izgubio svega dva seta, dolazeći do svoje druge Grand Slam titule u karijeri. Međutim, senku na njegove uspehe bacili su doping testovi na koje je bio pozitivan još u martu, i to čak dvaput zaredom.

Bivši engleski fudbaler Met Le Tisije nedavno je izrazio svoje nezadovoljstvo tretmanom koji su dobili teniseri Novak Đoković i Janik Siner. Le Tisije, poznat po svojoj ljubavi prema tenisu, odlučio se da se oglasi na društvenim mrežama nakon što je mladi Italijan osvojio titulu na US Openu.

Met Le Tisije je oštro kritikovao postupanje teniskih vlasti, ističući nelogičnosti u tretmanu Janika Sinera u odnosu na Novaka Đokovića. On je posebno naglasio situaciju iz 2022. godine, kada je Đokoviću zabranjen ulazak na teritoriju SAD zbog odbijanja vakcinacije, dok je Sinera, uprkos pozitivnim doping testovima, dozvoljeno da nastupa.

- Đoković odbija da se podvrgne eksperimentalnoj genetskoj terapiji i zbog toga mu je uskraćena prilika da igra na US Openu, dok Siner ne prođe dva testa na droge i ipak mu je dozvoljeno da igra. Kakav haos - poručio je Englez.

Met Le Tisije je legenda engleskog fudbala, poznat po svojoj izuzetnoj karijeri u Sautemptonu, gde je odigrao skoro 500 utakmica. Takođe, bio je član Istlija i Girnsija, a ostaje upamćen i po tome što je prvi vezni fudbaler koji je stigao do 100 golova u Premijer ligi. U karijeri je upisao osam nastupa za reprezentaciju Engleske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading