NOVAK I JA SMO POSTAVILI ODREĐENA PRAVILA! Jelena Đoković progovorila o vaspitanju dece!

Autor:

Sport

12.09.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosledna sam, kad kažem nešto deca znaju da će tako i da bude - poručuje Jelena.

NOVAK I JA SMO POSTAVILI ODREĐENA PRAVILA! Jelena Đoković progovorila o vaspitanju dece!

Foto: Profimedia

Supruga najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Jelena , nedavno je otvorila dušu i podelila svoje stavove o roditeljstvu i vaspitanju dece. U današnjem vremenu, kako je istakla, kultura porodice je izgubljena, a tradicionalne vrednosti su zanemarene u korist institucija kao osnova za vaspitanje dece.

Foto: Tanjug/AP

Jelena i Stefan Đoković

- Deci su potrebna pažnja i bliskost. Najteži je posao izvesti decu na pravi put. Danas je posebno teško jer se izgubila kultura porodice - rekla je Jelena i nastavila:

- Okrenuli smo se institucijama kao osnovama za vaspitanje dece, a ne porodici, gde se uče tradicionalne vrednosti. Krivimo nastavnike, državu, okolnosti - navodi Jelena i dodaje:

Foto: Profimedia

Jelena sa Tarom i Stefanom.

- Ja sam se ponovo rodila kad su se rodila moja deca. Rodila sam se u velikom neznanju, iznova sam počela da učim o životu i sebi. Deca su najveći učitelj. Svaki dan svane sa nekom novom lekcijom od moje dece - poručuje Novakova supruga.

Jelena poručuje da je dosledna i da deca moraju da znaju za granice.

- Dosledna sam, kad kažem nešto deca znaju da će tako i da bude. Nemam potrebu da ih ja sad nešto kažnjavam, znaju koje su granice. Novak i ja smo postavili ta neka pravila koja su lepo i jasno objašnjena našoj deci. Deca nekad testiraju granice, ali naša doslednost ih vraća unutar te naše kuće ljubavi, tu opstajemo zasad dobro - jasna je Jelena Đoković.

Jelena Đoković je svojim iskrenim rečima o roditeljstvu i vaspitanju dece pružila uvid u svoj lični pristup i vrednosti koje neguje u porodičnom okruženju. Kroz ove reči, ona je istakla važnost pažnje, bliskosti i doslednosti u odgoju dece, te naglasila dragocena iskustva koja je stekla kroz svoju ulogu majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading