ĐOKOVIĆ PONOVO U AKCIJI: Novak krenuo sa pripremama za Dejvis kup!

Autor:

Sport

10.09.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole trenira u Beogradu.

ĐOKOVIĆ PONOVO U AKCIJI: Novak krenuo sa pripremama za Dejvis kup!

Foto: Profimedia

Nakon eliminacije sa US opena, najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković se vratio u Beograd gde vredno trenira sa Hamadom Međedovićem. Pripreme su u punom jeku za Dejvis kup, gde će Đoković predvoditi reprezentaciju Srbije u duelu sa Grčkom. Ovo će biti prvo pojavljivanje teniske reprezentacije pred prestoničkom publikom posle punih sedam godina, što će sigurno izazvati veliko interesovanje ljubitelja tenisa.

Novak Đoković se vraća u Beograd kao olimpijski šampion, nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Takođe, on je i osvajač 24 Grend slema, što ga čini jednim od najuspešnijih tenisera svih vremena. Svojim impresivnim uspesima, Đoković je zaslužio titulu najboljeg igrača svih vremena.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Nakon što je eliminisan već u trećem kolu US Opena, Novak Đoković se brzo vratio u domovinu gde će odigrati naredni meč. Pored toga, on će imati priliku da brani boje Srbije na Dejvis kupu, što je posebno važno za njega kao i za srpsku tenisku reprezentaciju.

Očekuje se da će Novak Đoković, uz podršku domaće publike, pružiti izuzetan teniski spektakl i doprineti uspehu srpske teniske reprezentacije u duelu sa Grčkom. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju njegov nastup u Beogradu, gde će imati priliku da uživo vide jednog od najvećih sportista današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading