DIVAN POTEZ ĐOKOVIĆA: Novak ispunio VELIKU želju svog prijatelja!

Autor:

Sport

12.09.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

DIVAN POTEZ ĐOKOVIĆA: Novak ispunio VELIKU želju svog prijatelja!

Foto: Starsport

Jedan od najvećih događaja u svetu tenisa očekuje se 1. decembra u Buenos Ajresu, gde će Novak Đoković odigrati oproštajni meč protiv svog velikog prijatelja, Huan Martina Del Potra. Del Potro je izrazio želju da se oprosti od teniske karijere upravo na svom rodnom terenu, a počast želi da mu odaje upravo najbolji teniser sveta.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak najave spektakla, gde su Đoković i Del Potro razmenili emotivne reči. Del Potro je izrazio svoju želju da odigra poslednji meč u Argentini i pozvao je svog prijatelja Novaka da mu se pridruži. Njihov razgovor oduševio je mnoge ljubitelje tenisa, a Nole je bez dvoumljenja prihvatio poziv svog prijatelja.

Foto: Tanjug/AP

Veliki prijatelji: Huan Martin Del Potro i Novak Đoković

Novak Đoković i Huan Martin Del Potro su kroz godine izgradili ne samo sportsko rivalstvo, već i duboko prijateljstvo. Njihovi mečevi u prošlosti bili su izuzetno uzbudljivi i puni teniskih majstorija, a sada će imati priliku da se još jednom susretnu na terenu, ali ovoga puta u znaku prijateljstva i poštovanja.

Meč je zakazan za 1. decembar ove godine u Buenos Ajresu i Parku Roka, a očekuje se da će privući pažnju teniskih fanova širom sveta. Ovo će biti prilika da se odaju počasti jednom od najvećih argentinskih tenisera, ali i da se uživa u teniskom umetničkom delu koje će prirediti dvojica velikih šampiona.

Đoković još jednom pokazuje svoju veličinu ne samo na terenu, već i van njega, pružajući podršku svom prijatelju u trenucima kada mu je to najpotrebnije. Buenos Ajres će biti domaćin ovog posebnog događaja, a teniska zajednica nestrpljivo iščekuje ovaj meč za pamćenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading