ĐOKOVIĆ PONOVO UZ ZVEZDU: Novak ako požuri stiže na oproštaj od Bore Čorbe

Autor:

Sport

12.09.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole igra tenis od 15 časova, a pet sati kasnije crveno-beli dočekuju Napredak.

ĐOKOVIĆ PONOVO UZ ZVEZDU: Novak ako požuri stiže na oproštaj od Bore Čorbe

Foto: Starsport

Novak Đoković poznat je kao velii navijač Crvene zvezde i svaki put kada je u Beogradu da sve od sebe da ode na utakmicu crveno-belih. Ponekad je to fudbal, ponekad košarka, ali se Nole uvek nađe među delijama.

Najbolji srpski teniser i sada je u Beogradu gde sa Srbijom igra Dejvis kup meč protiv Grčke, što je bila prilika da ponovo skokne do Marakane. Nole je posetio Marakanu i došao da se uveri da je spremna za proslavu svog 61. rođendana. Međutim, da li će Novak i u subotu biti na našem najvećem stadionu zavisi od njega i saigrača iz reprezentacije.

Naime, utakmica protiv Napretka počinje u 20 časova, dok u 15 časova Novak igra prvi meč Dejvis kupa proti najbolje rangiranog tenisera Grčke u odsustvu Stefanosa Cicipasa. Potom se igraju i singl mečevi između "drugih tabli". Imajući u vidi da se Dejvis kup sada igra na dva dobijena seta, postoji šansa da Novak stigne da završi posao, a onda za njim i Dušan Lajović, pa da stigne do Marakane. U Zvezdi ga svakako očekuju.

- Vidimo se u subotu da zajedno uveličamo slavlje i bodrimo crveno-bele do nove pobede - stoji u objavi Zvezde na Instagramu kojom su i otkrili da im je Đoković bio u poseti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezda Kids (@zvezda_kids_)

 

Podsetimo, na istoj utakmici će se Zvezda i delije još jednom oprostiti od Bore Đorđevića. Legendarni frontmen "Riblje čorbe" bio je veliki navijač Zvezde, pa će mu još jednom biti ukazana čast pošto nas je napustio 4. septembra, a sahranjen tri dana kasnije u rodnom Čačku sa sve Zvezdinim šalom.

Delije će još jednom, možda i najupečatljvije, odati poštu legendarnom muzičaru. Naime, zvezdaši spremaju specijalnu koreografiju Bori Đorđeviću u čast, koja će osvanuti na Marakani na narednoj utakmici protiv Napretka, koja se igra na našem najvećem stadionu 14. septembra od 20 časova.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Bio veliki navijač Zvezde: Bora Đorđević na severu

A pozivnica za taj meč nije mogla biti drugačija nego u Borinim stihovima. Naime, najvatrenije pristalice crveno-belih pozvale su sve navijače da napune tribine u subotu, uz novi promo spot, i pesmu "Riblje Čorbe", pod nazivom "Mihajlo, gde si ti?". Upravo ta numera je jedan od onih koje je Đorđević posvetio Zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading