TRADICIJA MORA DA SE POŠTUJE! Terzić na trbinama SLAVI plasman u Ligu šampiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.08.2024

02:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da sakrije oduševljenje.

TRADICIJA MORA DA SE POŠTUJE! Terzić na trbinama SLAVI plasman u Ligu šampiona! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili značajan uspeh pobedivši Bode Glimt rezultatom 2:0 na svom stadionu, čime su nadoknadili zaostatak iz prve utakmice u Norveškoj. Ovom pobedom su obezbedili plasman u grupnu fazu Lige šampiona, najprestižnijeg takmičenja u Evropi.

Ovo je četvrti put u poslednjih šest godina da se Crvena zvezda plasirala u Ligu šampiona, što predstavlja impresivan niz uspeha za ovaj klub. Trener Vladan Milojević je ostvario svoj treći plasman u Ligu šampiona tokom svog mandata na klupi Crvene zvezde, čime je još jednom potvrdio svoju stručnost i vođstvo.

Nakon velikog trijumfa, atmosfera na stadionu "Rajko Mitić" bila je ispunjena euforijom. Generalni direktor Zvezdan Terzić iskoristio je priliku da čestita treneru Vladanu Milojeviću i njegovim izabranicima, na četvrtom plasmanu u elitu, ostvarenom u poslednjih pet sezona.

Takođe, Terzić nije mogao da krije svoje oduševljenje te je odmah nakon meča otvorio šampanjac i započeo slavlje sa svojim najbližim saradnicima. Snimak ovog slavlja možete pogledati u pratećem videu uz tekst.

Ovim plasmanom u Ligu šampiona, Crvena zvezda je još jednom potvrdila svoj status jednog od najuspešnijih klubova u regionu, a fanovi se sa nestrpljenjem raduju budućim utakmicama na najvećoj evropskoj fudbalskoj sceni.

Žreb za Ligu šampiona je u četvrtak, u Monaku od 18 časova, a crveno-beli će biti smešteni u trećem šeširu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading