ZVEZDIN NOVAJLIJA SE NE PLAŠI NIČEGA! Hoću da vidim punu Marakanu protiv Bodea!

Autor:

Sport

25.08.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanima se sprema pakao

ZVEZDIN NOVAJLIJA SE NE PLAŠI NIČEGA! Hoću da vidim punu Marakanu protiv Bodea!

Foto: Starsport

Krilni napadač Crvene zvezde Felisio Milson je sa velikim uzbuđenjem govorio o predstojećem revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, koji će crveno-beli pred, veruje, ispunjenom Marakanom odigrati u sredu - 28. avgusta od 21 čas.

- Jedva čekam revanš, siguran sam da posedujemo kvalitet i da ćemo to pokazati. Maksimalno smo motivisani, ali isto tako i respektujemo protivnika. Pokazali su koliko su kvalitetan tim i da nije ni malo lako igrati protiv njih. Verujem da će utakmica u Beogradu biti dosta drugačija, moramo da otvorimo meč maksimalno koncentrisani i spremni za lavovsku borbu - rekao je Felisio Milson.

Republika

Foto: Starsport

Milson sa saigračima u Pančevu

Istakao je vezni fudbaler da je ekipa izuzetno motivisana, kao i da očekuje veliku podršku sa tribina.

- Daćemo sve od sebe. Tribine stadiona će biti ispunjene, svakodnevno pričamo o tome. Navijači će biti naša najveća snaga, nosiće nas puna Marakana. Čuo sam da će pored neverovatne atmosfere i punih tribina svi navijači doći u dresovima, jedva čekam da vidim taj prizor, ubeđen sam da će izgledati fantastično. Biće to i moje vatreno krštenje na punoj Marakani, uzbuđen sam i ne mogu da dočekam da istrčim na teren. Učinićemo sve da obradujemo našu najverniju podršku - zaključio je Milson.

Podsetimo, "Delije" su izdale sopštenje u kom pozivaju sve navijače da dođu na revanš na Marakani sledeće srede u dresu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading