ZVEZDA PRIPREMILA MALI POKLON ZA DELIJE! Besplatan ulaz za sve navijače za utakmicu protiv Napretka!

Autor:

Sport

07.09.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj meč će biti prilika za navijače da pozdrave nova pojačanja u ekipi.

ZVEZDA PRIPREMILA MALI POKLON ZA DELIJE! Besplatan ulaz za sve navijače za utakmicu protiv Napretka!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda je saopštio da će utakmica protiv Napretka u subotu 14. septembra biti posebna, jer će ulaz biti besplatan za sve navijače. Ova odluka je doneta u povodu proslave 61. rođendana stadiona "Rajko Mitić".

Ovaj meč će biti prilika za navijače da pozdrave nova pojačanja u ekipi. Nemanja Radonjić je ponovo zadužio crveno-beli dres, dok je Rade Krunić ispunio svoj dečački san dolaskom u klub. 

- Biće to prava prilika da svi zvezdaši pozdrave i nova pojačanja. Crveno-beli dres je po drugi put zadužio ljubimac navijača Nemanja Radonjić, dok je veliki zvezdaš Rade Krunić ispunio dečački san dolaskom u naš klub, ali i veliku želju svih navijača. Dobrodošlicu će svi prisutni moći de požele i Silasu, koji je izabrao da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi - prenosi klupski sajt. 

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić


Sa nedavnim plasmanom u Ligu šampiona, navijači su pozvani da dođu na stadion i podrže fudbalere, pružajući im vetar u leđa pred prvu utakmicu u najkvalitetnijem evropskom takmičenju protiv Benfike. Ovo je izuzetna prilika da se pokaže podrška ekipi nakon uspešnog perioda i plasmana u Ligu šampiona.

Fudbalski klub Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu u Superligi Srbije sa 16 bodova i utakmicom manje, dok se Napredak nalazi na devetoj poziciji sa osam bodova.

Ovo je samo jedan od primera kako fudbalski klubovi mogu da se povežu sa svojim navijačima i da proslave važne događaje zajedno sa njima. Uz podršku navijača, fudbaleri će imati dodatni motiv da ostvare dobar rezultat i obraduju svoje vernu navijače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading