SVI U PIONIR DA DATE KRILA ĐOKOVIĆU I EKIPI: Teniseri Srbije otvorili trening za navijače

Autor:

Sport

12.09.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kada možete da budete uz Novaka i drugove.

SVI U PIONIR DA DATE KRILA ĐOKOVIĆU I EKIPI: Teniseri Srbije otvorili trening za navijače

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Srpski teniseri dočekaće u subotu i nedelju Grčku u baražu za ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. Uzdanice selektora Viktora Torickog, pre svega Novak Đoković i Dušan Lajović,  kao i Miomir Kecmanović i Hamad Međedović, vredno treniraju u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu kako bi se pripremili za meč koji izaziva veliko interesovanje navijača.

Zato je srpski Dejvis kup tim povukao neočekivan ali lep potez i rešio da se zahvali unapred navijačima za podršku koju će im pružiti. Naime, Dejvis kup reprezentacija Srbije otvara poslednji trening pred meč sa Grčkom za publiku. Naši teniseri su pozvali navijače da dođu da daju krila Novaku, Miomiru, Dušanu i Hamadu u petak 13. septembra od 16.30 do 18.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu!

Podsetimo, selektor Viktor Troicki istakao je važnost podrške navijača i atmosfere koja će doprineti motivaciji tima. Takođe, Troicki je naglasio da, iako je protivnik Grčka, fokus ekipe je na njihovoj igri i na ostvarivanju pobede, bez potcenjivanja protivnika.

Republika

Foto: Starsport

Spreman kao zapeta puška: Novak na treningu u Pioniru

- Svi smo željni Beograda. U Kraljevu smo do februara imali sjajne rezultate, ali sad smo hteli da krenemo ispočetka. Neizmerno nam je drago što je puna hala, radujem se dobroj atmosferi, da i mlađi osete čar Pionira. Ovde je u našoj teniskoj istoriji bilo izvanredno, slušao sam i priče. Drago mi je što smo ponovo ovde. Teško je bilo skautirati Grke. Gledali smo malo, njima tu nije ni Sakelaridis, osim Stefanosa… Ove ostale sam prvi put video ovde, ima jedan levoruki igrač. Fokus je na nama ko god da je protivnik. Očigledno smo favoriti, nećemo ih potceniti, uradićemo još skautinga, ali sve je do nas - rekao je selektor Srbije.

Zato je izrazio optimizam pred predstojeći meč, ističući da je tim kompletno spreman i motivisan za pobedu.

- Tim nam je kompletan, svi igrači su tu i spremni, motivisani. Uslovi su nam savršeni u Pioniru, prethodnih puta smo ovde pobeđivali, nadamo se da ćemo nastaviti u tom stilu. Vidimo da smo jači, želimo da napravimo dobar start i da se iskupimo za poraz od Slovačke - dodao je Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)

Loading