NOLE UHVATIO ZALET! Počele pripreme u Pioniru za odlučujući meč!

Autor:

Sport

10.09.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće uzbudljivo.

NOLE UHVATIO ZALET! Počele pripreme u Pioniru za odlučujući meč!

Foto: Tanjug/AP

Narednog vikenda, tačnije 14. i 15. septembra, ljubitelji tenisa imaće priliku da uživaju u meču između reprezentacija Srbije i Grčke u okviru Svetske grupe Dejvis kupa. Domaćinstvo će pripasti Srbiji, a "Pionir" će biti poprište ove teniske borbe. Naš tim će predvoditi niko drugi do najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković, koji je već započeo pripreme obavivši prvi trening na tvrdoj podlozi u "Pioniru".

Pored Đokovića, selektor Viktor Troicki može računati na kvalitetan sastav koji čine Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović. S druge strane, Grčka će biti oslabljena neigranjem svog najboljeg tenisera, Stefana Cicipasa. Ovo značajno odsustvo otvara mogućnosti za naš tim da ostvari uspeh i osigura opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Foto: www.profimedia.rs

Đoković je spreman!

Prvi dan takmičenja, tačnije subota 14. septembra, biće otvoren od 15 sati, dok će se drugi dan mečevi odigrati od 13 časova. Očekuje se da će ovi susreti doneti uzbuđenje i neizvesnost, a ljubitelji tenisa sigurno neće propustiti priliku da podrže naš tim i uživaju u vrhunskom sportskom nadmetanju.

Na kraju, ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo ove teniske dvoboje, uz nadu da će naši teniseri pokazati svoje umeće i odlučnost i ostvariti značajan uspeh protiv reprezentacije Grčke.

Za sve dodatne informacije u svetu sporta, pratite portal Repulika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading