OTKAZAO DOLAZAK U BEOGRAD! Povreda ga sprečila da se susretne sa Noletom!

Autor:

Sport

04.09.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija i Grčka će se susresti u plej-ofu za ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa 14. i 15. septembra u hali Aleksandar Nikolić.

OTKAZAO DOLAZAK U BEOGRAD! Povreda ga sprečila da se susretne sa Noletom!

Foto: Tanjug/AP

Grčki teniser Stefanos Cicipas neće biti deo tima koji će se suprotstaviti Srbiji u Dejvis kupu, jer je otkazao dolazak u Beograd zbog povrede leđa. Umesto njega, za Grčku će nastupiti njegov brat Petros Cicipas, specijalista za dubl, Janis Silas, Aristotelos Tanos i Demetris Azoidis.

Nakon pet godina, Novak Đoković je potvrdio svoj povratak na turnir na kojem je četiri puta slavio. Očekuje se da će srpski teniser nastupiti za Srbiju na plej-ofu za ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa protiv Grčke.
 

 

 

 


Srbija i Grčka će se susresti u plej-ofu za ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa 14. i 15. septembra u hali Aleksandar Nikolić, a domaći tim će predvoditi Novak Đoković. Očekuje se da će ovaj susret doneti uzbuđenje ljubiteljima tenisa širom sveta.

 

 

 

Podsetimo, Novak Đoković je nakon osvojene zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, ispao na US openu već u trećem kolu takmičenja protiv ausralijskog tenisera Alekseja Popirina sa 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4). Osvojivši olimpijsko zlato, nakon što je pobedio Karlosa Alkaraza sa 3:0 (7:6, 7:6, 7:6), Novak je osvojio sve što se moglo osvojiti i stigao je do zlatnog slema karijere, što je cilj svakog uspešnog tenisera. Međutim, obistinila se kletva Olimpijskih igara, i svi osvajači medalja u Parizu su ispali u drugom ili trećem kolu prestižnog turnira u Njujorku, odnosno US open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading