NOVAK NIJE IGRAO SAMO TENIS: Đoković je dobar i u drugom sportu, pridružio mu se i otac Srđan

Autor:

Sport

11.09.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija u dobrom raspoloženju dočekuje Grčku u Dejvis kupu.

NOVAK NIJE IGRAO SAMO TENIS: Đoković je dobar i u drugom sportu, pridružio mu se i otac Srđan

Foto: Starsport

Srpski teniseri Novak Đoković i Dušan Lajović intenzivno treniraju u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu kako bi se pripremili za meč protiv Grčke u Dejvis kupu Svetske grupe I. Ovaj meč, zakazan za 14. i 15. septembar, izaziva veliko interesovanje navijača.

Selektor Srbije, Viktor Troicki, prisustvuje treninzima i pruža podršku teniserima, dok će preostala dva srpska tenisera, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović, odraditi popodnevni trening kako bi se pripremili za svoje uloge u timu.

U toku treninga jedna od pauza iskorišćena je za boćanje. Učestvovao je čak i Srđan Đoković, Novakov otac. Novak često praktikuje ovaj vid zabave pred kraj treninga, ali je ovog puta imao i pojačanje. Pritom je još jednom potvrdio da je veoma dobar.

Republika

Foto: Starsport

Dobra zabava na treningu

Inače, Novak je tokom treninga razmenjivao udarce sa Dušanom Lajovićem, a posle jednog poena po mnogima najbolji teniser svih vremena se propisno iznervirao. On je, naime, jednu lopticu poslao u mrežu nakon čega je odreagovao udarivši se po nozi.

Duel između tenisera Srbije i Grčke će biti održan u dvorani "Aleksandar Nikolić", a žreb za raspored mečeva je zakazan za petak, 13. septembar u 12 časova. Subota će biti rezervisana za dva singl meča, dok će nedelja doneti jedan dubl i dva singla duela.

Ovaj susret obećava uzbuđenje i neizvesnost, mada će Srbiji sigurno biti olakšan posao jer za Grčku ne igra Stefanos Cicipas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading