ANA IVANOVIĆ ZAPALILA MREŽE! Pojavila se u bikiniju, pa dobila KRITIKE - Komentari sve oštriji! (FOTO)

Autor:

Sport

10.09.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinuti su zbog njenog izgleda.

ANA IVANOVIĆ ZAPALILA MREŽE! Pojavila se u bikiniju, pa dobila KRITIKE - Komentari sve oštriji! (FOTO)

Foto: instagram-anaivanovic

Ana Ivanović, nekadašnja teniska šampionka, ovog puta je podelila fotografije sa svojim suprugom sa nedavnog odmora.

Nakon što je uživala u letovanju u Grčkoj sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, bivša teniserka je objavila niz fotografija sa prelepog pejzaža vozeći se brodom po tirkiznoj vodi. Ana je zablistala u jednostavnoj lanenoj haljini krem boje koja se vezuje oko vrata, dok je ispod nosila beli bikini.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje njenih pratilaca je njena vitka linija, posebno s obzirom na to da je majka troje dece. Fanovi su primetili da Ana izgleda gotovo kao u danima kada je dominirala teniskim terenima, dok su pohvale za njen izgled preplavile komentare na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/C_qJFIPILFA/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Ipak, neizostavni su bili i kritični komentari. Dok su neki izražavali zabrinutost zbog njene mršavosti, pojedini su je čak optužili da izgleda previše iscrpljeno, povezujući njen izgled sa zdravstvenim problemima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Neki su komentarisali kako Ana izgleda "previše mršavo", dok su drugi stali u njenu odbranu, podsećajući na to da je imala težak treći porođaj i da njen izgled ne bi trebalo da bude povod za zlonamerne komentare. Pored komentara na njen izgled, fanovi su se ponovo pitali zašto Ana i Bastijan retko objavljuju fotografije sa svojom decom.

Par se godinama trudi da svoju porodicu drži dalje od medijske pažnje, što izaziva podeljena mišljenja među njenim pratiocima. Bez obzira na komentare, Ana Ivanović ostaje oličenje gracioznosti, a njene fotografije i dalje oduševljavaju milione fanova širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading