POBEDA! Olga ošurila Amerikanku - Tako se to radi!

Autor:

Sport

10.09.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo!

POBEDA! Olga ošurila Amerikanku - Tako se to radi!

Foto: Profimedia

Srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je zasluženu pobedu u 1. kolu turnira u Ljubljani, pobedivši Luisu Čiriko rezultatom 6:3, 6:3. Iako je propustila priliku da napravi brejk već u prvom gemu, Olga je uspela da to učini u petom i devetom gemu, što joj je omogućilo da osvoji prvi set. U drugom delu meča, Danilovićeva je brzo stigla do vođstva od 4:1, dok je Amerikanka uspela da uzvrati sa dva vezana gema. Ipak, Olga je uspela da zadrži kontrolu nad mečom i zabeleži pobedu.

Nakon pobede u prvom kolu, Olga Danilović se priprema za naredni izazov protiv Austrijanke Sinje Kraus. Očekuje se da će srpska teniserka pružiti još jedan sjajan meč i nastaviti sa dobrim rezultatima na turniru u Ljubljani.

Trenutno 110. na VTA listi, Olga Danilović pokazuje konstantan napredak i talent koji je prepoznat u svetu tenisa. Njen uspon na listi igrača donosi radost i ponos kako njoj, tako i ljubiteljima tenisa u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading