ZA OVOG ČOVEKA NEMA ODMORA: Nole najavio veliki povratak!

Autor:

Sport

02.09.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pauza Novaka Đokovića neće biti dugotrajna.

ZA OVOG ČOVEKA NEMA ODMORA: Nole najavio veliki povratak!

Foto: Tanjug/AP

Nakon iznenađujućeg poraza u trećem kolu US Opena od strane Alekseja Popirina, Novak Đoković se vratio u Beograd gde će provesti naredne dane odmarajući se i pripremajući za nadolazeći Dejvis kup okršaj sa Grčkom. Iako je tokom turnira isticao nedostatak mentalne energije, očigledno je da je njegov pohod na olimpijsko zlato ostavio traga, te da mu nije bilo pravog vremena za pripremu za Njujork.

Pauza Novaka Đokovića neće biti dugotrajna, jer se očekuje da već od narednog ponedeljka, 9. septembra, počne sa treninzima za plej-of okršaj sa Grčkom koji je zakazan za 14. i 15. septembar u dvorani Aleksandar Nikolić. Đoković će biti na raspolaganju selektoru Viktoru Troickom, a osim njega, u timu se očekuju i Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Hamad Međedović i Marko Maksimović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Na dan finala US Opena, 8. septembra, očekuje se dolazak grčke delegacije predvođene Stefanosom Cicipasom. Iako ni Đoković ni Cicipas nisu u svom najboljem trenutku, očekuje se da će njihov susret biti pravi spektakl za publiku, posebno imajući u vidu da je ulog ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. Zvanična konferencija za medije biće održana u sredu.

Podsetimo, Novak Đoković je u noći između 30. i 31. avgusta, izgubio meč trećeg kola takmičenja i to protiv Alekseja Popirina sa 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading